Monica: "Relatia cu Irinel m-a schimbat foate mult in rau". Uite ce a declarat fosta doamna Columbeanu

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:15

Monica Gabor a decis sa vorbesca pentru prima data la in direct la CanCan TV despre divortul dintre ea si Irinel Columbeanu, dupa aproape doi ani de tacere.

Fosta doamna Columbeanu a ales sa se destainuie in cadrul emisiunii "CanCan TV", de la Kanal D.  Monica a venit in platoul emisiunii "CanCan Tv" imbracata intr-o rochita rosie foarte sexy pregatita sa faca lumina in cazul divortului de Irinel Columbeanu.

"As vrea sa lamuresc un aspect, nu stau in America ca sa ma distrez, ci vreau sa-mi revin dupa toate cele prin care am fost nevoita sa trec.
Din fericire a aparut in viata mea celebrul Mr. Pink care m-a ajutat sa trec peste asa o perioada. Ne-am cunoscut la un eveniment caritabil, el m-a placut si si-a trimis asistenta ca sa-mi ceara numarul de telefon. I-am povestit totul ca sunt in divort, el mi-a spus de la a doua intalnire .  El de la a doua intalnire sa-i mai dau o sansa sotului tau si ar bine sa te mai gandesti in ceea ce priveste divortul Sfatul din pacate nu am putut sa-l urmez.
De-a lungul casniciei noastre au fost tot timpul elemente care ne-au indepartat".

"Cand Mr. Pink mi-a spus ca ma iubeste, eu, sincer nu l-am crezut. Nu locuim impreuna, el nu a fost niciodata casatorit. Acel inel este verigheta pe care o poarta atunci cand este departe de mine. Il alint Bebelus si nu-i suna ciudat. De fiecare data cand ma suna imi spune: "how are you my Bebelus".
Da, ne iubim foarte mult si avem planuri pentru totdeauna dorim sa ne petrecem tot restul vietii impreuna.

"Surprinzator pentru mine este ca eu sunt mama copilului lui, iar lucrul acesta nu s-ar schimba niciodata"
, a mai spus Monica Columbeanu.
Parea frumoas, dar in timp s-au adunat foarte multe lucruri care ne-a indepartat. Copilul meu este persoana pe care o iubesc mai multe decat persoana si mai mult decat orice pe lumea aceasta.


"Am crezut ca traiesc un vis frumos. Cand am inceput aceasta lupta cu Irinel primeam lovitura dupa lovitira, de la persoane la care nu ma asteptam. Toate aceste incercari de a ma distruge m-au deranjat foarte tare, dar m-au determinat sa ma lupt si mai mult pentru Irina".

Cat era in America Monica a povestit cum ca Irinel nu o sprijinea din punct de vedere material, iar Irina fost inscrisa la o gradinita gratuita, iar in acest timp mama ei, adica Moni a fost nevoita sa se inscrie la scoala pentru ca Irinuca sa beneficieze
de gradinita.