Monica Roșu a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mămică. Fosta gimnastă petrece cea mai mare parte din timp cu fiica sa

Author: Ana Dinu
Cum i s-a schimbat viata Monicai Rosu de cand a devenit mamică
Sursa: Instagram

Monica Roșu este o mămică împlinită și fericită. Fosta gimnastă a dezvăluit cum i s-a schimbat viața de când s-a născut fiica ei.

Gimnasta a devenit mămică pentru prima dată anul acesta, iar viața i s-a schimbat radical de când s-a născut fetița ei. Cum s-a schimbat viața Monicăi Roșu de când a devenit părinte?

Monica Roșu, despre viața de mămică

Monica Roșu a mărturisit că nu prea mai are timp de activitățile pe care le făcea înainte de a rămâne însărcinată, însă prioritatea ei numărul unu este cea mică. Fosta gimnastă i-a pus bebelușului un nume special, care i se potrivește perfect, Alia.

Monica s-a obișnuit cu rolul de mămică și se asigură că tot ceea ce face este potrivit pentru dezvoltarea celei mici.

Vedeta a descris cum arată viața ei de acum, dar și cum se comportă cea mică în primele luni de viață. Monica spune că îi este puțin greu, având în vedere că tatăl Aliei este mai mult plecat pe timpul zilei, însă se descurcă eroic, îngrijind-o pe fetița lor cu cea mai mare dragoste, răbdare și responsabilitate. 

”Suntem bine, cumințele, liniștite, mai și plângem. Alia este prioritatea noastră, totul s-a schimbat. Nu mai avem timp ca înainte. Ziua mă ajuta și tati, dar în rest sunt singură. Noaptea facem cu rândul pentru că e destul de greu să te trezești și noaptea și să stai și ziua cu ea. Mai vine și verișoara din cand in cand si ne ajută, dar nu mă plâng”, a

mărturisit Monica Roșu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Monica Roșu a născut! Fosta concurentă Exatlon România a postat prima poza cu bebelușul

Totodată, Monica a dezvăluit că mai are destul de multe kilograme de pierdut după urma sarcinii, însă nu-și face griji, este sigură că în timp le va elimina.

Aceasta își dorește ca fiica ei să moștenească ochii tatălui, care sunt de un albastru deschis.

”Ochii cred că sunt încă căprui, eu tot am speranța că se vor deschide și vor fi ca a lui tati, dar nu contează. Sănătoasă să fie”, a mai adăugat campioana.

Monica Roșu se declară o mămică împlinită și își dedică tot timpul în dezvoltarea fiicei sale, care are mare nevoie de ea în primele luni de viață.

Citeste si: EXCLUSIV: Monica Rosu e in culmea fericirii! A fost ceruta in casatorie dupa ce a plecat de la EXATLON! Cum s-a intamplat totul

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.