Monica Roșu a născut! Fosta concurentă Exatlon România a postat prima poza cu bebelușul

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 21 iul 2022, 13:20
Monica Rosu a devenit mamică. Primele imagini cu bebelusul
Sursa: Instagram

Monica Roșu a devenit mămică pentru prima dată. Fosta concurentă de la Exatlon este în culmea fericirii. A postat prima fotografie cu bebelușul.

În urmă cu câteva luni Monica Roșu a făcut anunțul că va deveni mămică pentru prima dată și că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Gimnasta a mărturisit și câte kilograme a acumulat în timpul sarcinii. Fosta concurentă de la Exatlon a publicat prima poza cu bebelușul.

Monica Roșu, câte kilograme a luat în timpul sarcinii

Monica a povestit în urmă cu câteva luni, câte kilograme a acumulat în trimiestrul doi de sarcină, ba chiar a mărturisit că nu are pofte și mănâncă mai puțin decât înainte de a

fi însărcinată.

”Sunt însărcinată în șase luni și o săptămână. Crește, amândoi. Nu am pofte, mănânc chiar mai puțin decât înainte. Iar de luat kilograme? Am nouă în plus, așa mi-a arătat la ultimul cântar. Acumulez mai mult după a cincea lună, chiar dacă nu mănânc prea mult”, a povestit Monica într-o emisiune.

Citeste si: Papa în România 2019. Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc! Faimoasa de la Exatlon a visat mereu să obţină binecuvântarea Suveranului Pontif!

Monica Roșu, prima imagine cu bebelușul

Fosta concurentă de la Exatlon a postat cu puțin timp înainte prima imagine cu bebelușul, însoțită de un mesaj emoționat. Monica Roșu a devenit mămică pentru prima dată. Ziua de 8 februarie reprezintă pentru gimnastă cel mai important moment din viața ei, a venit pe lume primul său copil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imaginea postată de Monica Roșu cu bebelușul este chiar din sala de nașteri, la scurt timp după ce copilul a venit pe lume. Poza a fost însoțită de un mesaj specific sportivei, dar și foarte emoționant în același timp.

”Ziua de ieri mi-a adus cea mai prețioasă medalie!”, a fost mesajul pe care Monica Roșu l-a scris.

Poza publicată de campioana olimpică a strâns mii de aprecieri din partea internauților.

Vedetele din showbiz s-au înghesuit să o felicite pe gimnastă.

Fosta concurentă de la Exatlon, la un pas de a se infecta cu COVID-19

Monica Roșu a dezvăluit că a fost la un pas de a se infecta și ea cu COVID-19, însă, din fericire, nu s-a întâmplat asta.

“Am stat izolată 14 zile. Am intrat în contact cu o persoană pozitivă.

Iubitul meu a fost pozitiv, eu, negativă.Așa că l-am salutat din capul scărilor. El s-a simțit ca la hotel, eu, mai puțin. Dar am vorbit cu medicul, mi-a spus că a trecut perioada critică și mi-a mai spus să nu mă sperii dacă iau, cumva, virusul”, a dezvăluit Monica.

Citeste si: EXCLUSIV: Monica Rosu e in culmea fericirii! A fost ceruta in casatorie dupa ce a plecat de la EXATLON! Cum s-a intamplat totul