Monica Tatoiu S-A ALATURAT campaniei umanitare lansata de Christian Sabbagh: “Trebuie sa fim impreuna!” VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 16:24

Campania "Ofera un loc de munca si salveaza o intreaga familie" a avut un succes rasunator.

Christian Sabbagh, prezentatorul" Stirilor Kanal D", a initiat un demers jurnalistic pentru a ajuta tinerii proaspat absolventi, lipsiti de experienta, dar si oamenii trecuti de 45 de ani sa isi gaseasca un loc de munca. Campania a fost lansata pe pagina de Facebook a vedetei Kanal D, Christian Sabbagh Oficial.

Monica Tatoiu, o femeie puternica de afaceri s-a alaturat imediat acestui proiect.

" Important este sa ne adunam, sa aratam ca tara o duce greu, ca sunt oameni ingenunchiati care nu au un loc de munca, carora bancile le pot lua casele si, ca atare, incercam sa sensibilizam acei manageri sa deblocheze posturi, sa ofere locuri de munca", a declarat Christian Sabbagh, vizibil emotionat de efectul pe care l-a avut campania sa, mai ales in randul oamenilor specialisti asa cum este si Monica Tatoiu.


Vedeta Kanal D a mai avut parte de un eveniment fericit! Astazi, cu ocazia celebrarii zilelor orasului Valenii de Munte, localitatea in care Christian Sabbagh s-a nascut, primaria i-a oferit prezentatorului TV distinctia de "Fiu al orasului Valeni".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”