Monica Tatoiu şi-a anulat vacanţa în Egipt. S-a speriat de cazul româncei ucise de rechin

Author: Marina Ionescu

Monica Tatoiu s-a speriat de cazul româncei ucise de rechin.

Sursa: Facebook Monica Tatoiu

Monica Tatoiu avea o vacanță programată în Egipt însă și-a anulat-o de teama atacurilor rechinilor.

În urmă cu câteva zile, o româncă din Suceava, care se afla în vacanță în Egipt, a fost ucisă de un rechin. În acest context, Monica Tatoiu a decis să-și anuleze vacanța pe care o avea programată în Egipt de teama atacurilor rechinilor. 

Citeste si: Monica Tatoiu, soluții pentru problemele care pot distruge o căsnicie! Ce sfaturi utile a transmis femeilor

Monica Tatoiu şi-a anulat vacanţa în Egipt. S-a speriat de cazul româncei ucise de rechin

Celebra afaceristă, Monica Tatoiu, a menționat și faptul că nu este speriată doar de atacurile rechinilor, ci și de unele eventuale atacuri teroriste.

Tot premoniție. Cu 12 ore înainte să aflu de tragedia respectivă (că două femei au fost ucise de rechin în stațiunea Hurghada din Egipt n.red.)

am citit ce s-a întâmplat cu vasul acela cu oi care s-a scufundat în apropiere de plajă.

Și am mai avut o experiență similară acum 12 ani la San Luis, unde o fabrică care producea conserve din pește a deversat în mare reziduri din pește cu sânge și s-a produs, singura dată în Guadelupe, același lucru – atac la surferi si la cei care faceau snorkeling.

Rechinii din zona Caraibe nu sunt așa agresivi ca cei din Oceanul Indian„, a povestit Monica Tatăiu la România TV.

Citeste si: Motivul pentru care Monica Tatoiu își cumpără mâncare din străinătate. Țara scumpă din care își face piața: „Eu știu să mănânc!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mai mult, Monica Tatoiu a oferit și câteva  sfaturi pentru românii care merg în concedii în afara țării.

„Trecutul nu poate fi schimbat. Ce ii rog pe oameni, apropo de viitoarele concedii, niciodată nu intri in apa singur in zone necunoscute. Poți sa faci stop cardiac, poate să-ți alunece piciorul pe ceva, poate sa te înțepe un peste. Fiul meu, in Singapore, s-a scufundat cu niște pești și după l-am dus la spital, i s-a umflat un braț și era suspect de embolie”, a mai spus Monica Tatoiu.

Pe de altă parte, Monica Tatoiu mai spune că nu doar atacul rechinilor ar fi problema în Egipt, ci și atacurile teroriste.

„Eu in Egipt m-as teme mai mult de viitoare atacuri teroriste unde pot muri şi o suta de oameni ”, a conchis Tatoiu.

Românca ucisă de rechin în Egipt era din Suceava

Roxana Donișan, cea de-a doua femeie ucisă de rechin în apele Mării Roșii, era o româncă, în vârstă de 44 de ani, din Suceava.

Femeia lucra la Administrația Județeana a Finanțelor Publice Suceava.

Cadavrul româncei Roxana Donisan a fost descoperit într-un recif de corali la două zile de la raportarea dispariției ei. 

Potrivit presei străine, românca era dată dispărută de două zile, iar trupul ei a fost găsit la câteva ore după moartea austriecei.

Rămășitele ei au fost puse într-un sac. Erau șase polițiști acolo, nu ne-au lăsat să filmăm”, a povestit un martor, citat de The Sun.