Monica Tatoiu și-a făcut testamentul: „Sunt prea multe cadavre pe pământul ăsta”. Cine va moșteni averea impresionantă pe care a reușit să o strângă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 ian 2024, 18:23

Care este ultima dorință a Monicăi Tatoiu

Sursa: Facebook- Monica Tatoiu

Monica Tatoiu duce o viață de lux, însă pentru asta a muncit enorm alături de soțul ei. Vedeta a dezvăluit ce avere are, dar și care este ultima sa dorință.

Monica Tatoiu, cunoscută femeie de afaceri și personalitate mediatică, și-a surprins fanii prin dorința sa neobișnuită în ceea ce privește testamentul. Aceasta a dezvăluit ce și-ar dori să se întâmple după moartea ei.

Monica Tatoiu și-a făcut testamentul

Deși va împlini abia vârsta de 68 de ani, în această vară, Monica Tatoiu și-a făcut deja testamentul. Cunoscuta femeie de afaceri este o fire activă și duce o viață de lux, vacanțele fiind nelipsite pentru ea și soțul ei.

Vedeta a surprins pe toată lumea în momentul în care a dezvăluit că și-a făcut testamentul, ultima sa dorință fiind una neobișnuită și neașteptată.

Monica Tatoiu, cunoscută pentru opiniile sale controversate, a adus recent în atenție o dorință neașteptată în legătură cu moartea sa. Se pare că personalitatea mediatică și femeia de afaceri, recunoscută în trecut pentru poziția sa pro-eutanasie pentru câini, și-a exprimat opțiunea de a fi supusă incinerării după trecerea sa din această lume. 

Citește și: Ce spune Monica Tatoiu despre cel de-al treilea mariaj al acesteia. Femeia de afaceri și soțul ei se cunosc de 37 de ani

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări” cu Denise Rifai, Monica Tatoiu a susținut faptul că ar trebui să fie pragmatică și deși își mărturisește credința în Dumnezeu, vedeta optează pentru incinerare în detrimentul înhumării.

„Eu sunt pentru eutanasiere, chiar dacă cred în Doamne Doamne. Eu sunt pentru! Să mă ardă când mor pentru că suntem prea multe cadavre pe pământul ăsta”, a dezvăluit Monica Tatoiu în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Monica Tatoiu are o avere impresionantă

Vedeta este una dintre cele mai influente femei de afaceri, iar aceasta se mândrește cu realizările sale și nu se sfiește să vorbească deschis despre situația sa financiară.

Cu o carieră de succes în lumea afacerilor, Tatoiu a adunat sume semnificative, având în prezent patru milioane de euro în conturi bancare în România. Casa în care locuiește este evaluată la două milioane de euro, iar ea deține și acțiuni la Stockholm.

Femeia de afaceri, cunoscută pentru deschiderea ei în declarații, primește o pensie de 12.000 de lei de la statul român, beneficiind de aceasta în urma contribuțiilor sale consistente la sistemul public și a plății tuturor taxelor aferente.

Cu un mod de viață luxos, Monica Tatoiu se bucură din plin de roadele muncii sale, nu singură, ci împreună cu soțul ei, Victor Tatoiu.

Citește și: Cum a ajuns Monica Tatoiu să fie manierată și ce părere are despre femeile care beau peste măsură. Declarații în exclusivitate în emisiunea „Fiță cu Adiță”

„Am patru milioane de euro în conturi bancare în România, două milioane de euro valorează casa în care locuiesc, plus acțiunile de la Stockholm.

Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult și am făcut banii cu greu. Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru.”, a mai spus Monica Tatoiu, în cadrul aceleași emisiuni.

Monica Tatoiu menționa că nu a avut o vacanță cu un buget mai mic de 5.000 de euro per persoană, ceea ce înseamnă 10.000 de euro pentru cei doi, evidențiind astfel standardele ridicate ale cheltuielilor sale pentru astfel de experiențe relaxante.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?