Mor leii lui Nutu Camataru? Animalele tremura de frig in custi

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Nu rag deloc de fericire cei 4 lei ai lui Nutu Camataru. De cateva zile sunt obligati sa rabde frigul de afara.

Conditiile unde au fost cazati provizoriu la Gradina Zoologica din Bucov nu sunt tocmai cele mai bune. Ingrijitorii fac ce pot, dar singura varianta a fost sa le puna pe jos in custi o mana de paie.

Cei care ii ingrijesc in fiecare zi sunt legati de maini si recunosc ca nu pot face mare lucru. Conditiile de care ar trebui sa aiba parte leii sunt imposibil de asigurat.



Frigul ii face pe lei sa se plimbe dintr-o parte a alta a custii pentru a se incalzi. Nu isi gasesc deloc locul. Si din cauza stresului au inceput sa muste dintr-o scandura.

Nu este timp de pierdut si trebuie luate masuri urgent pentru ca lei lui Nutu Camataru sa nu mai stea in cusca de cativa metri. Teoretic toate demersurile sunt facute. Garda de mediu a gasit locul perfect pentru renuminii lei: Gradina Zoologica din Galati.


Pentru amenajarea unui adapost care sa protejeze lei lui Nutu Camataru in sezonul rece ar fi nevoie de peste 200.000 lei si in acest moment exista nici bani, nici timp pentru o noua constructie.
##VIDEO81315##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!