MORI DE RAS! Avion IMPINS PE PISTA de angajati pentru a decola VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 15:20

Ei bine, da! Ati mai vazut o asemenea priveliste?

Sunt sase oameni care imping de zor avionul, inclusiv pilotul! Unde mai pui ca sunt dirijati de un controlor de trafic aerian! In direct! Pe pista! Atat de tare s-o fi scumpit kerosenul? Si nu sunt 6 impingatori, ci mult mai multi, semn clar ca avionul, ca nu se lasa asa de usor manevrat. Acum, daca stam sa studiem imaginile de tot hazul, stam si ce ne intrebam cine are pozitia cea mai buna? Maxima eficienta cu minim efort? Pilotul?

Pare ca se straduie din rasputeri, impinge si trage din toti rarunchii.
Grupul compact din dreptul aripilor este in mod evident motorul intregii actiuni. Ba chiar apar si intariri. Insa locul sefului vine abia la urma. Luati aminte la barbatul in uniforma de la coada avionului. 

In timp ce toti ceilalti se dau de ceasul mortii cu uriasul inaripat, el, pune grijuliu doar o mina pe fuzelaj si paseste ca la defilare. Dar totul e bine cand se sfarseste cu bine! Efortul sustinut a dat roade! Avionul ajunge in pozitia propusa si impingatorii de ocazie pot acum rasufla usurati.
Cu siguranta n-or sa faca niciodata cand vor conduce o masina, pana prostului!


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.