MORI DE RAS! De cati muncitori este nevoie pentru a cobori intr-un canal?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 01:25

De cati muncitori este nevoie pentru a cobori intr-un canal? Aparent, de trei! Unul sa coboare, iar ceilalti doi sa-l tina!

Nu este un banc, este doar o noua patanie a inconfundabilului personaj „Dorel”! O zi normala de munca, pe un santier din centrul orasului. Muncitorii lucreaza de zor la proiectul de reabilitare a zonei. Un lucru ne atrage, insa, atentia: doi dintre ei stau gramada in jurul unui tub de canalizare.

Cei doi barbati nici ca-si iau ochii din interiorul tubului! Ba chiar par sa tina in mana si niste franghii ale caror capete sunt in gura de canalizare.

Oare ce ustensila incearca sa scoata din adancuri? Cine sa iasa de acolo? Misterul se adanceste tot mai mult. La un moment dat, cei doi schimba cateva replici.

Barbatii par sa vorbeasca cu cineva de jos. La un moment dat, eforturile celor doi se intetesc, iar lucrurile par sa se precipite. Cei doi muncitori par sa scoata ceva din tunel. Nu va dati seama ce se iveste cu atata lejeritatea din tunelul intunecat? Va spunem noi: o pereche de picioare.

Da, ati vazut bine. Intrebarea este, insa, alta: daca acolo sunt picioarele, oare unde este capul?

##VIDEO115471##

In timp ce muncitorii sunt concentrati la jumatatea de corp care se iveste din tunel, in spatele lor, un trecator nici ca-si poate lua privirea de la ceea ce se intampla acolo. Tanarul se uita ca la o minune! Pe masura ce muncitorii trag de sfoara, din tubul de canalizare se ivesc, rand pe rand, picioarele, spatele, apoi, intregul corp al unui barbat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: De unde și cum a început ideea Ilenei Sterp de a scoate zahărul din alimentație pentru o lună de zile. “Sper să pot să duc la final luna asta.”

Culmea, viu si nevatamat! Unde mai pui ca are si salopeta de lucru, semn ca este din „gasca” celor doi.

Odata scos din adancuri, barbatul isi reia cu greu pozitia bipeda apoi se ridica in capul oaselor ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat! Explicatia pentru ceea ce ati vazut, va lasam sa o cautati singuri. Fie ca si-au pierdut vreo unelta, fie ca au incercat sa repare o problema, un lucru este sigur: cascadoria celor trei putea sa-i coste scump!

 

 

Taguri: