Mormantul care va atrage atentia tuturor barbatilor! A implinit ultima dorinta a sotiei sale: i-a imprimat PARTILE INTIME pe piatra funerara FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 13:30

Un barbat vaduv din Serbia in varsta de 75 de ani a avut grija sa indeplineasca ultima dorinta a sotiei sale: a imprimat o replica exacta a partilor ei intime pe piatra funerara.

Sotia barbatului, pe nume Milena, a murit acum 3 ani, insa femeia s-a asigurat din timp ca piatra ei funerara va fi unica.

 

Femeia a lasat mai multe fotografii ale partilor sale intime pentru ca acestea sa poata fi reprezentate pana la cel mai mic detaliu pe mormantul care a costat peste 2.600 de euro.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Sotul

ei a avut insa probleme in a-i indeplini ultima dorinta deoarece sculptorii erau de parere ca este o blasfemie. In cele din urma barbatul a reusit sa convinga un mester, care i-a executat lucrarea.

 

"Problema nu au fost banii, ci gasirea unui artist care sa indeplineasca visul meu si al sotiei mele. Multi dintre ei au spus ca este o blasfemie ceea ce vreau sa fac.

Acum am reusit sa duc totul la bun sfarsit si sunt foarte incantat de rezultat. In acest fel, o parte din ea va fi tot timpul cu mine", a declarat barbatul.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Untitled-2-dc744772e4e940661c7d5c443521f429.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.