Moroccanoil clasic Vs. Moroccanoil Light

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 apr 2017, 14:18

Moroccanoil este un tratament cu ingrediente active, ce îmbină uleiul de argan cu antioxidanţii, proteinele şi vitaminele care îi conferă părului o strălucire debordantă, făcându-l mult mai puternic.

Acesta a fost creat de Carmen Tal împreună cu soţul ei şi este folosit acum la scară mondială de foarte multe celebrităţi şi de către cei mai mulţi hair stilişti datorită rezultatelor sale miraculoase.

Brand-ul Moroccanoil cuprinde extrem de multe produse care satisfac fiecare nevoie a părului, de la şampoane şi balsamuri până la produse de styling, măşti de păr şi tratamente de îngrijire. Tratamentele pentru par de la Moroccanoil sunt de două tipuri: Moroccanoil pentru toate tipurile de păr şi Moroccanoil pentru păr deschis la culoare şi fin.

Tratamentul clasic de la Moroccanoil pentru toate tipurile de păr este multifuncţional şi foarte versatil pentru că acţionează până şi asupra părului degradat şi lipsit de vitalitate, reparându-l în profunzime datorită proteinelor reconstructoare, conferindu-i părului o strălucire spectaculoasă datorită vitaminelor din compoziţia sa pentru strălucire. Pe lângă faptul că este un tratament foarte bun pentru păr, Moroccanoil poate fi folosit şi pentru stilizarea sau finisarea unei coafuri pentru că se absoarbe imediat în firul de păr.

Ingredientele sale active, precum uleiul de argan, uleiurile cu omega 3, antioxidanţii, acizii graşi, proteinele şi vitaminele clasează acest tratament pe un loc fruntaş în îngrijirea părului pentru că are capacitatea de asemenea de a-i reda acestuia flexibilitatea şi strălucirea.

Efectele sale se vor simţi încă de la prima aplicare pentru că părul va fi mult mai uşor de pieptănat, va fi mai revitalizat, mai elastic şi mai strălucitor.

Este necesar să se ţină cont de cantitatea care se aplică pe păr pentru că acesta nu trebuie aplicat în cantităţi mari pentru că dacă faceţi acest lucru, s-ar putea să vi se pară un produs care vă încarcă părul.

Tratamentul Moroccanoil Light este concepută special pentru părul deschis la culoare şi fin pentru că acesta nu conţine pigment. Ingredientele sunt aceleaşi ca în cazul uleiului Moroccanoil clasic, însă este adresat în principal părului blond, cu firul subţire şi are un miros plăcut, vanilat, iar textura sa nu încarcă părul.

În urma folosirii acestui produs, părul va arăta mult mai bine, va fi mai strălucitor, mai flexibil şi mai fin, iar vârfurile despicate vor fi îmblânzite cu succes. De asemenea, părul nu se va mai electriza la fel de tare după ce a fost aplicat produsul.

Atât Moroccanoil pentru toate tipurile de păr, cât şi Moroccanoil Light pot fi comandate de pe Glemis.ro. Acest brand nu foloseşte parabeni, iar miracolul din spatele acestor tratamente constă în antioxidanţii folosiţi care au rolul de a pătrunde adânc în fibra capilară,

făcând-o să se revitalizeze.

Modul de aplicare este unul destul de simplu, astfel încât, se aplică aproximativ 3-4 pompiţe în palme, iar apoi se distribuie pe lungime sau doar pe vârfuri, însă de evitat sunt rădăcinile. Înainte de aplicare, produsul se încălzeşte în palme şi se aplică în general pe părul umed, iar apoi se lasă să se usuce părul în mod natural sau se poate folosi inclusiv uscătorul de păr.

Produsele se pot achiziţiona şi din saloanele de specialitate, dar şi din magazinele autorizate, cum ar fi Glemis.ro ,  acestea fiind prezente în două variante: în varianta mare la 100 ml şi în varianta mai mică la 25 de ml.