Moroșanu și Starlin, pe punctul de a sări la bătaie. Ce concurent va fi eliminat de la Survivor România 2021? Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 21 martie, de la 20:00 pe Kanal D

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 23 mar 2021, 10:46
Moroșanu și Starlin, pe punctul de a sări la bătaie.

Ediția de duminică a emisiunii Survivor România 2021 se anunță una plină de tensiuni. Cine va părăsi competiția?

Se anunță o noua editie palpitanta la Survivor Romania, de la ora 20:00, in care Razboinicii si Faimosii se vor confrunta din nou intr-un joc extrem de dificil. Se reaprind spiritele in tabara Faimosilor?! Vor reusi sa se concentreze pentru un nou joc?

Citeste si: Andreea Antonescu, criticată aspru de către colegi! Faimoșii vor să o trimită acasă

Ce se întâmplă în echipa Faimoșilor?

Războinicii au câștigat primul joc de imunitate, însă norocul nu le-a surâs și la cel de-al doilea joc de imunitate din această săptămână. Faimoșii au revenit spectaculos în cursa pentru imunitate și și-au luat revanșa.

După un ce au asistat la un consilu de nominalizare liniștit, se pare ca pe insula Faimoșilor reapar tensiunile. 

Zannidache a făcut dezvăluiri uluitoare despre prietenul său, Sebastian Chitoșcă. Într-o conversație pe care o are cu Culiță, Ana și Andreea, Zanni spune că Sebi le-a greșit foarte mult.

"Sebi... ne-a greșit foarte mult. Și-a cerut iertare, și-a dat seama că e prost.", a spus Zannidache.

Citeste si: Rasturnare incredibila de situatie in consiliul de eliminare, la Survivor Romania! Cine a fost propus spre eliminare

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De criticile lui Zannidache nu a scapat nici Morosanu. Faimosul l-a acuzat pe luptător ca a gresit la jocul pentru imunitate în momentul in care l-a ales pe Starlin. Acesta sustine ca Moarta din Carpati a facut-o din ambitie.

Morosanu:" Ce ambitie am facut eu?"

Zanni:" A fost o ambitie, pentru ca l-ai ales pe Starlin."

Moroșanu și Starlin, la un pas de bataie?

Aliante, conflicte, lupta pentru supravietuire, nominalizari si jocuri de culise, acestea sunt poate cele mai importante ingrediente din reality-ul Survivor Romania 2021 dupa jocurile din competitie in care se decide cine sunt castigatorii unui premiu sau cine are imunitate ca echipa si nu se afla in pozitia de a face eliminari.

Încă de la începutul competitiei Survivor Romania 2021 au existat tensiuni între Morosa

Citeste si: Survivor România 2021. Situatie fara precendent intr-un Consiliu de Nominalizare. Daniel Pavel face un nou ANUNT!

nu si Starlin. Cei doi au parte de un scandal uriaș în ediția de duminică seară, care i-a facut să recurgă la gesturi extreme.

Morosanu si Starlin isi pierd cumpătul şi se pare ca sunt la un pas de bătaie. Cei doi concurenți au dat startul unui conflict.

 

Urmareste o editie Survivor Romania 2021 cu totul incendiara, duminica, de la ora 20:00, pe Kanal D!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.