MORTI la cozile statului! Asa si-au gasit sfarsitul doi pensionari

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:49

Si cand te gandesti prin ce chinuri si umilinte au trecut in ultimii ani! Pentru un barbat din Brasov, in varsta de 60 de ani, a fost ultima coada la care a stat. Omul a venit dis-de-dimineata ca sa-si ridice cupoanele de calatorie de la casa de pensii. Dupa ce ar fi stat aproape doua ore si jumatate in picioare, s-a prabusit.

"O prietena de-a mea, asistenta, i-a facut respratie gura la gura, a cerut o oglinda sa vada daca se abureste daca respira", povesteste o femeie ingrozita care a vazut totul.

Inspaimantati, cei care au asistat la intreaga scena cred ca pensionarul ar fi avut sanse, daca ambulanta nu ar fi venit dupa 20 de minute. Indurerata, sotia barbatului nu-si explica ce l-a rapus pe bietul om. Ieri au fost impreuna la un gratar, la padure, iar azi, pensionarul a pornit la drum fara sa dea ceva de banuit.



Intamplarea i-a revoltat pe ceilalti pensionari, care dau vina pe sistem. Ei sustin ca in fiecare luna in care au nevoie de cate ceva de la Casa de Pensii, fie trebuie sa stea la cozi interminabile, fie sunt purtati pe drumuri. Totusi, reprezentantul institutiei e de alta parere: "Nu cred ca a stat foarte mult la rand. Este un ghiseu de informatii unde se dau numai informatii, doua ghisee de prelucrarea informatiilor; ca sa se evite statul la coada,  sa stie ce ii trebuie".


Din pacate, aceeasi soarta a avut-o si un craiovean, insa nu la Casa de Pensii, ci la Directia Taxe si Impozite. Barbatul isi astepta randul la coada cand s-a simtit rau si s-a asezat pe scaun. De acolo, insa, s-a prabusit. In zadar au fost chemati cei de la Smurd. Pentru barbatul de 64 de ani, nimeni n-a mai putut face nimic.
##VIDEO102174##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.