Mostenirea i-a invrajbit! Si-a IMPUSCAT propriul frate pentru avere

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:29

Barbatul din imagini si-a vazut moartea cu ochii in aceasta dimineata. Nici prin cap nu ii trecea ca propriul sau frate sa-l impuste pentru avere.

De la amentintari si pana la fapte a fost numai un pas. Vecinii cat si familia agresorului spun ca acesta a mai folosit arma si in trecut si nu isi explica cum de nu i-a fost ridicata pana acum.

Scandalul a inceput in urma cu mai multi ani. Principalul suspect in acest caz ar fi vrut ca apartamentul parintilor sa ii revina numai lui, spun membri din familie.



Barbatul este cunoscut in cartier ca fiind agresiv. Vecinii spun ca au fost injurati si agresati in repetate randuri in acesta. Cei doi au fost condusi la sectia 24 de politie din capitala unde urmeaza sa se stabileasca ce pedeapsa i se va aplica barbatului agresiv.
##VIDEO82225##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.