Mosul si-a facut aparitia la TEO Show! Vino si tu la bradul multumirii, in Piata Unirii

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 15 oct 2020, 00:35

Teo l-a primit astazi in platou pe Mos Craciun, care a venit insotit de ajutoarele lui. Prezent in platou, Mosul a spus ca vrea sa le aduca oamenilor aminte cat de important este sa le multumesti celor dragi.

"In urma cu vreo 2 luni eram cea mai noua si mai proasta bloggerita din Romania. Acum nu mai sunt cea mai noua. Cautand printre blogurile prietenilor mei, l-am gasit pe Mosul. Si m-am gandit asa: daca si Mosul are blog, sa ii scriu, poate vine. Problema e nu numai ca a venit! A venit fara barba la el, ceea ce mi se pare usor indecent, si cu 3 colegi, alaturi de care face frumoase surprize pentru fete si baieti", a spus Teo.



Prezent in platou, Mosul a spus ca vrea sa le aduca oamenilor aminte cat de important este sa le multumesti celor dragi.

"Daca vreti sa multumiti cuiva, puteti intra pe www.blogdemos.ro. Avem si un brad mare in Piata Unirii, unde fiecare copil, pensionar, tanar, orice persoana care vrea sa daruiasca acest cuvant "Multumesc" cuiva drag o poate face".
##VIDEO94939##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.