Motiv de sarbatoare! Vedetele au facut show pe net

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:12

Mare motiv de sarbatoare! Saptamana aceasta vedetele au impanzit Facebook-ul cu urari pentru Alex Velea.

Pentru ca artistul a implinit 30 de ani, fiecare prieten si coleg si-a postat cate o poza cu el, alaturi de cateva mesaje. In plus, chiar daca a fost facuta in secret, au aparut si imagini de la petrecerea de pomina pe care a dat-o Alex. Priviti ce tort imens a avut, in forma de pian!

Pentru ca video-ul nu este foarte clar, nu putem vedea daca Antonia a fost si ea prezenta la party.

Din ceea ce a postat artista pe net zilele acestea, nu ne duce nimic cu gandul la Alex. Antonia isi pune pe retelele de socializare doar poze in care isi cam scoate pieptul la inaintare. In plus, a urcat pe net un filmulet foarte haios, in care se puuupa cu un catelus, numit Briosica.

Inna, nu a mai fost vazuta de mult pe meleaguri romanesti. Cutreiera lumea in lung si-n lat! De pe canalul ei de youtube am descarcat cateva imagini de senzatie, de la fiecare concert sustinut, in peste 200 de orase! Produce isterie la propriu! Fanii sunt

in delir, cand o vad! Ce face Inna cand nu este pe scena? Pai, sa nu credeti ca se relaxeaza! Artista realizeaza sedinte foto foarte sexy. Ne-a atras atentia si poza in care Inna face echilibristica pe acoperisul unei case. E wow, ce sa mai!

##VIDEO112363##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Stiti filmuletele de genul: epic fail, in care oamenii cad sau se impiedica si starnesc hohote de ras? Unul de genul acesta si-a postat pe net si Ruby, dar tocmai Ea era ghinionista

care s-a dat de berbeleacul!

Si acum e acum! Cea mai indrazneata si activa artista de pe net este fara doar si poate Delia. Ce-a facut ea saptamana aceasta? A filmat un clip nou, alaturi de Speak, iubitul Adelinei Pestritu. Delia s-a tot pozat cu frumuselul artist.

In plus, pentru ca filmarile au avut loc la Mamaia, artista a profitat de soarele arzator si a facut plaja! Pozele cu ea in costum de baie sunt de-a dreptul incendiare! Priviti si selfie-urile cu Radu Mazare.
Mda!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.