Motive pentru care îl iubești. Descrie-ți dragostea prin cuvinte alese 

Author: Ana Filip

Întotdeauna am spus că nu există nimic mai presus decât doi oameni care se iubesc. Cum altfel îți mai poți oferi dragostea, în afara faptelor și cuvintelor? Răspunsul este prin daruri mici si semnificative. Nu ai știut niciodată cum să-ți exprimi sentimentele, mai ales dacă ești o fire glumeață? Personalizarea obiectelor prin mesaje sau imagini pot fii un cadou perfect pentru partener. 

Urmează ziua iubitului tău, Crăciunul, vă sărbătoriți aniversarea de când formați un cuplu sau pur și simplu, dorești să îi oferi un dar fără a exista un motiv întemeiat? Atunci, cel mai potrivit cadou pe care i-l poți dărui este să comanzi un set de tricouri personalizate pentru cupluri, iar cei mai potriviți pentru a oferi modele unice și de calitate superioară sunt cei de la Ruvix.ro. 

Încă nu ești decisă referitor la darul potrivit? Iată 5 idei de cadouri personalizate, ideale pentru perechea ta 

În ultima vreme, produsele personalizate se află în topurile persoanelor de orice vârstă, atunci când vine vorba de dăruirea unui cadou. Referitor la acest aspect, putem adăuga numai avantaje, precum: îți poți alege culoarea și mărimea produsului, poți opta pentru mesaje emoționante sau amuzante în funcție de ocazie sau poți imprima imagini, fie special dedicate persoanei dragi, fie unele preexistente. 

      1. Articole vestimentare personalizate 

Articolele vestimentare care pot fii personalizate sunt: tricouri, sweatshirturi, hanorace, pijamale și șepci. Există mai multe metode de imprimare folosite pentru articolele vestimentare: 

  • Inprimare DTG - poate printre cele mai utilizate, această metodă se realizează direct pe țesătură. Permite imprimarea celor mai complexe modele, efecte grafice și texte; 
  • Transfer termic - se realizează prin aplicarea unei folii subțiri pe țesătură și apoi, prin presarea la cald. Prin această metodă vei obține un model în relief; 
  • Serigrafie - se realizează prin suprapunerea unui șablon cu sită pe țesătură, urmând turnarea cernelii serigrafice; 
  • Broderie - se realizează prin pătrunderea aței colorate în țesătură, conform unui șablon

     2. Căni personalizate  

Important de știut este faptul că, deși procesul de imprimare sună foarte complicat, acesta este unul destul de ușor de realizat. Ei bine, acest proces are denumirea de sublimare. În condiții de temperatură și presiune, cerneala aflată pe hârtia șablon se transferă pe cana dedicată personalizării, trecând prin mai multe stări de agregare, însă nu vom preda pentru moment lecții de fizică.  

Vei avea opțiunea de personalizare a câinilor standard (albe sau colorate) și a celor termice (imaginea sau textul devin vizibile numai atunci când in cană se va turna un lichid fierbinte). 

     3. Perne personalizate  

La fel ca și in cazul articolelor vestimentare, procesul de imprimare poate fii realizat în 4 metode. Poți opta pentru imagini, texte sau o combinație între cele 2. 

     4. Mousepad personalizat  

Dacă iubitul tău lucrează frecvent pe laptop sau este un împătimit al jocurilor pe calculator, atunci mousepadul poate fii o idee excepțională de cadou.  

     5. Accesorii personalizate  

Din această categorie vor face parte atât stickerele, brelocurile sau globurile personalizate, cât și puzzleul pe care îl poți realiza, fie cu o poză cu voi, fie cu un oraș ce vă stârnește amintiri de neuitat. 

Surprinde-ți sufletul pereche cu un cadou inedit, unic și frumos! Mândriți-vă pe stradă cu tricourile de cuplu, savurați cafeaua din cănile voastre personalizate și realizați un puzzle cu imaginea ce vă reprezintă, de exemplu, prima voastră călătorie impreună. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.