MOTIVELE pentru care Antonia si sotul ei, Vincenzo Castellano, s-au despartit !

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:36

Antonia si Vincenzo Castellano formau unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri din showbiz, iar vestea ca s-au separat a pus pe jar tabloidele din Romania.

Presa mondena s-a grabit sa speculeze ca separarea dintre frumoasa cantareata si sotul ei, Vincenzo vine in urma unui gest necugetat al Antoniei, cand s-a lasat imbratisata tandru de catre unul dintre dansatorii ei, lucru ce a starnit semne de intrebare intre apropiatii celor doi soti.

Un alt motiv pentru care s-a zvonit ca Antonia si Vincenzo s-au despartit ar fi faptul ca artista isi neglijeaza sotul si nu are suficient timp sa stea cu fetita ei, Maya, din cauza concertelor pe care le sustine in tara si strainatate.
Fiind foarte ocupata, atat ea cat si sotul ei, relatia celor doi a inceput sa se deterioreze, mai ales si din lipsa de comunicare.

Atunci cand si-au oficializat relatia si cand au facut si botezul fetitei, preotul le-a tinut un discurs in care i-a avertizat ca s-ar putea ajunge aici daca nu au grija de relatia lor.

"Uitati de Maya (n.r- fetita lor), macar o ora pe saptamana, si vorbiti despre voi doi! Despre cum merg lucrurile in relatia voastra, pentru ca tu canti, ai trei concerte, pentru fanii tai si uiti, El, la club, uita si
de el insusi, daramite de tine. Şi apoi va rupeti unul de celalalt. Asta nu e suficient. Nu trebuie doar sa vorbiti despre cum merg lucrurile intre voi, daca va mai iubiti, daca unul s-a suparat pe celalalt dintr-un motiv anume sau daca sunteti gelosi. Nu, nu este suficient! De fiecare data cand aveti ocazia, discutati despre Iisus!", le-a spus preotul.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Antonia-Iacobescu-nunta-4e80ac997b992b6789aa278b1f5f3c8f.jpg
Pe de alta parte, Antonia, fiind de religie mormona ii este interzis sa divorteze.
Acest lucru este posibil doar legat, insa, conform religiei ei, din punct de vedere spiritual, va ramane toata viata legata de Vincenzo.

"Mormonii sunt impotriva divortului. Mai mult, in ochii lor, Antonia va ramane nu numai in viata asta, ci şi in viata de dupa- adica in Imparatia Celestiala- alaturi de Castellano. Mormonii dezaproba total divortul, mai ales din cauza copilului pentru ca ei zic ca familiile trebuie sa contina obligatoriu doi parinti şi unul sau mai multi copii.
Inca un motiv pentru care Dumnezeu o va pedepsi pe Antonia este ca, divortand, ea amputeaza una dintre poruncile lui Dumnezeu, aceea ca familiile mormone trebuie sa aiba cat mai multi copii. In genere, femeile divortate sunt marginalizate de biserica şi nu mai pot lua parte la oranduielile din templu", au declarat reprezentanti ai Bisericii Mormone.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/antonia-481ed31e75013c966fd88961b20b90d4.jpg
Sotul Antoniei insa este optimist in legatura cu situatia lor, luand acest aspect ca pe o pauza sperand ca totul sa revina la normal fara trece printr-un divort.
Vincenzo a confirmat presei ca ei doi au luat o pauza si ca cea care va face mai multe lamuriri este sotia lui, Antonia. "Nu vreau sa declar nimic, Antonia este sefa in relatia noastra, luati de bun doar ceea de spune ea".

Antonia, la randul ei, a fost zgarcita in declaratiile cu privire la separarea de sotul ei si a spus doar ca: « Nu vreau sa comentez nimic, sunt in Danemarca impreuna cu sotul meu ».

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.