Motivul cutremurator pentru care Sebastian Chitosca a renuntat la fotbal la numai 26 de ani! Familia noului Faimos de la Survivor Romania a trecut prin momente cumplite de viata si de moarte

Author: Alice Popescu
Actualizat: 04 feb 2021, 22:31
Sebastian Chitosca face parte din echipa Faimosilor la Survivor Romania 2021
Sursa: Instagram

Sebastian Chitosca a acceptat provocarea Survivor Romania 2021dupa ce de mai bine de doi ani traieste o drama greu de explicat in cuvinte.

Sebastian Chitosca a dezvaluit ca Survivor Romania 2021 este sansa lui de a reveni in sport si de a-si testa conditia fizica si umana in acelasi timp, calitati pe care le-a tinut ascunse cativa ani de cand nu mai activeaza in lumea fotbalului, mai exact din 2016. Inainte de plecarea in Republica Dominicana, Sebastian a declarat ca este un tip competitiv si este mai pregatit ca niciodata sa infrunte provocarile competitiei

"Mi-a lipsit mult competitia. M-am gandit ca Survivor este o oportunitate sa revin in sport. Imi place mult formatul, te tine conectat la sport, la miscare, la competitie. Firea mea este competitiva si este o provocare pentru această emisiune.”  

Survivor Romania 2021. Cine este Sebastian Chitosca, noul concurent din echipa Faimosilor

Citeste si: Survivor Romania 2021, joi, 4 februarie! Cine sunt noii concurenti care fac parte din competitie? Ce vedete vin in echipa Faimosilor

Sebastian Chitoșcă are 28 de ani si este fost fobalist. La 18 ani îmbrăca tricoul echipei naționale și prindea un transfer la Steaua. A debutat în liga profesionistă de fotbal, reușind să se intrețină singur și să își ajute familia. Insa, o tragedie cumplita i-a naruit speranta de a mai putea reveni in fotbal deoarece fratele lui, Vlad a fost lovit in cap cu bestialitate la o terasa in Piatra-Neamt, cazand in coma de gradul IV.

Au urmat zile si apoi luni de chin prin spitale, in Romania si Germania unde intreaga familie a fost alaturi de Vlad, iar Sebastian a stat non-stop la capataiul fratelui sau.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Survivor Romania 2021. Drama prin care a trecut familia lui Sebastian Chitosca si motivul pentru care noul Faimos a renuntat la fotbal

Citeste si: Noi concurenți intră la “Survivor România”, în ediția difuzată mâine seară! Ana Porgras se va alătura echipei Faimosilor

El a venit în concediu acasă, a fost la un restaurant în Piatra Neamț. În urma unui conflict, a primit un pumn, a căzut cu capul pe marginea terasei de lemn și a intrat în coma de gradul 4. L-au stabilizat foarte repede, l-au transferat de urgență la Iași și, după aceea, a urmat chinul.

Nu mai e același om acum. Imediat, eu am plecat în Germania. Am lucrat intr-o vopsitorie auto, am mers două luni la jobul respectiv și mi-a plăcut foarte mult meseria. Am învățat-o chiar foarte bine, mă pricepeam. Patronul respectiv a închis firma însă, iar ulterior am lucrat 4 seri alături de tatăl meu la o fabrică de sushi. Mi-era foarte greu să-l văd pe tata la 56 de ani că lucrează pentru alții.
Acum, am un canal de YouTube. Jucându-mă pe calculator și având prieteni în domeniul asta în ultimul timp, prietenii mi-au spus să încerc. Cred că am 7 sau 8 zile de când am început și deja am 11 mii de abonați. E extraordinar! Clipul meu în care povestesc de ce m-am lăsat de fotbal are 60.000 de vizualizări,” declara la inceputul anului Sebastian, extrem de afectat de ce se intampla in viata lui.

 Sebastian face parte din echipa Faimoșilor, pe care o va ajuta să câștige, după cum a mărturisit. Deși domeniul în care activează în acest moment nu are legătură cu eforturile fizcie, Sebastian nu poate da uitării viața sa de sportiv, îi plac competițiile și provocările, și este pregătit să dea totul în această competiție.

Am plecat intr-o călătorie lunga, probabil cea mai mare provocare a vieții mele,cu siguranța nu va fi ușor dar nici imposibil. Va pup cu drag pe toți, fi-ți alături de mine când va fi nevoie!", a marturisit Sebastian la plecarea din tara spre Republica Dominicana.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.