MOTIVUL din cauza caruia niciun barbat nu o mai cauta dupa prima intalnire! Vezi ce II OBLIGA sa faca: "Daca vrei sa fii cu mine trebuie sa..."

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:32

La prima vedere tanara din imaginile alaturate nu pare a avea nimic iesit din comun.

Ascunde insa un detaliu din cauza caruia multi barbati o evita. Si, desi foarte multa lume a criticat-o, nu ii este jena sa recunoasca si sa se mandreasca cu "reusita" ei.

Ellen Burkhardt are 26 de ani, locuieste in SUA, si a starnit reactii impartite in mediul online dupa ce a publicat un articol in care a marturisit ca este virgina si ca vrea sa ramana asa pana in noaptea nuntii.



Ea spune ca, in momentul in care iese cu un barbat si ii precizeaza aceste lucruri, comportamentul lui se schimba. "Le spun ca vreau sa raman virgina pana in noaptea nuntii. Dintr-o data se schimba la fata, se comporta diferit si nici nu ma mai privesc in ochi", spune Ellen.

Ea a adaugat ca are de suferit din cauza dorintei ei, pentru ca multi dintre barbatii cu care a iesit la intalnire nu au mai cautat-o.


Dupa ce si-a facut cunoscuta povestea foarte multa lume a sustinut-o. Altii insa nu sunt de acord cu gandirea ei. Voua cum vi se pare?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.