Motivul din spatele odioasei crime de la Oradea. Anchetatorii au dezvăluit de ce a fost ucisă femeia în vârstă de 31 de ani

Autor: Diana Bostan

Motivul pentru care femeia din Oradea a fost ucisă

Sursa: Facebook: Henrieta Toth

S-a aflat motivul pentru care Henrieta, o femeie din Oradea, a fost ucisă cu bestialitate. Atât ea, cât și sora ei, au fost supuse unor chinuri groaznice.

În urmă cu câteva zile, o descoperire terifiantă a cutremurat Oradea. Cadavrul unei femei a fost descoperit într-un geamantan, ascuns într-o remorcă abandonată într-o parcare. La scurt timp, poliția a descoperit și pe sora victimei, grav rănită, într-un apartament din apropiere. 

Motivul pentru care femeia din Oradea a fost ucisă

Recent au apărut noi detalii despre tragedia din Oradea. Cele două surori au suferit abuzuri teribile, fiind supuse la violențe fizice și constrânse să întrețină relații sexuale pentru bani.

Henrieta, o femeie de 31 de ani, a fost descoperită fără viață într-o parcare din Oradea, iar autopsia a dezvăluit detalii șocante.

Citește și: Un român și-a ucis iubita, apoi i-a atacat pe polițiști cu un topor. Bărbatul a fost împușcat mortal de oamenii legii

Potrivit Wowbiz.ro, înainte de a muri, ea și sora ei au suferit violențe extreme, fiind bătute crunt, înfometate și forțate să întrețină relații sexuale în schimbul banilor.

Această tragedie scoate la iveală brutalitatea la care au fost supuse cele două surori.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Un bărbat și o femeie au devenit principalii suspecți în cazul exploatării și uciderii Henrietei. Autoritățile cred că aceștia au profitat de cele două surori, iar motivul crimei este cu adevărat tulburător. Potrivit sursei menționate anterior, supărați că surorile nu mai aduceau aceleași venituri ca la început, suspecții le-au bătut cu brutalitate.

Loviturile aplicate i-au fost fatale Henrietei, iar sora ei se află în continuare într-o stare critică.

„Cele două victime au fost supuse la agresiuni fizice şi psihice ce pot fi catalogate cruzimi din partea celor trei inculpaţi. Au fost înfometate, ţinute în condiţii deplorabile, în toaleta imobilului", a dezvăluit Cristian Ardelean, şef al Secţiei urmărire penală în cadrul Parchetului Județean Bihor, potrivit  Observatornews.ro.

Sora victimei a fost găsită sechestrată și în stare gravă într-un apartament din apropiere

În paralel, sora victimei, identificată doar ca Rencsi, a fost găsită într-un apartament din apropiere, bătută îngrozitor, confuză și epuizată. Părea să fie sechestrată de mai mult timp și a fost dusă de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și: Ea este Rădița, femeia ucisă de partener la Brăila. Camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbat cu puțin timp înainte de comiterea crimei

Poliția a reținut doi suspecți în acest caz- un bărbat și o femeie- care ar fi implicați într-o rețea de proxenetism. Ancheta se concentrează acum pe relația dintre suspecți și cele două surori, încercând să dezvăluie motivele din spatele acestei crime oribile.

Locatarii complexului rezidențial unde a fost descoperit cadavrul au declarat că zona este cunoscută pentru activități de prostituție.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?