Motivul halucinant al crimei din Crângași: Un Like dat pe Facebook de fiicele victimei! Bărbatul a fost ucis imediat cum a intervenit în scandal

Autor: Diana Ghita

Cum s-a produs crima din Crângași

Sursa: Captură YouTube; Observator

Crima din Crângași, în care un bărbat de 46 de ani a fost ucis în bătaie de doi tineri, ar fi pornit de la un motiv de-a dreptul banal: un Like pe rețelele sociale.

Bărbatul de 46 de ani a fost omorât în cartierul bucureștean Crângași după ce ar fi încercat să-și apere fiicele vitrege, care se aflau în conflict cu un grup de tineri.

Care este motivul halucinant al crimei din Crângași

Crima ar fi pornit de la un simplu Like, pe care una dintre fiicele victimei i l-ar fi dat unui băiat pe rețelele sociale.

Ulterior, aceasta a fost căutată de iubita lui, însoțită de alte tinere, iar în momentul în care s-au intersectat a izbucnit o ceartă din gelozie.

În acel moment, fetele s-au simțit în pericol și și-au chemat tatăl, care a venit rapid de la serviciu pentru a le sări în ajutor. Însă, tinerele puse pe scandal erau însoțite de iubiții lor, care, și ei, au încercat să le intimideze pe fiicele vitrege ale bărbatului.

„Fetele au spus că s-a luat cineva de ele şi l-au sunat pe tata. Tata a venit acolo, a vorbit cu fetele şi după a plecat. Au fugit după el şi până la urmă l-au prins în mijlocul străzii şi i-au dat în cap”, a spus una dintre fetele celui ucis în bătaie de respectivii băieți, conform Observator.

Citește și: Crimă șocantă în Capitală! Un bărbat a fost omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani în zona Crângași

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Autorii cumplitei fapte sunt doi tineri, de 16 ani și, respectiv, 20 de ani. Aceștia ar fi găsit, în parcul din Crângași, niște araci de susținere a unor copaci și au trecut la atac.

Cei doi i-au aplicat multiple lovituri victimei, până când au ucis-o și au fugit.

„Acolo i-au dat doi pari în cap şi a căzut jos. L-au bătut în parc prima dată. El a vrut să fugă, să traverseze drumul. Omul a fugit de moarte”, susține un taximetrist, care a văzut incidentul.

Criminalii din Crângași susțin că ar fi încercat să se apere

Potrivit sursei citate, și alți martori de la fața locului susțin acest scenariu: „Am văzut vreo trei bâte la un moment dat. L-au bătut râu de tot, cu bestialitate/ Au dat cu bâtele îl el până l-au lăsat inconștient”.

Însă, rudele minorului de 16 ani refuză să creadă că fiul lor a fost capabil de o asemenea crimă și că el, împreună cu prietenul lui, ar fi recurs la acest gest din autoapărare: „ Copiii s-au apărat.

Nepotul meu s-a apărat. Copilul a fost amenințat cu o macetă, cu o șurubelniță”.   

Citește și: Au fugit după el şi l-au ucis! Declarații cutremurătoare ale fiicei bărbatului omorât în bătaie, în Crângași: „L-au prins în mijlocul străzii şi..”

De asemenea, cei doi tineri au susținut același lucru la audieri, însă judecătorii nu s-au lăsat convinși, așa că i-au trimis în spatele gratiilor, iar acum sunt cercetați pentru infracțiunea de omor.

Chiar și profilul de Instagram al băiatului de 16 ani arată că acesta ar fi un individ periculos, întrucât dă de înțeles că ar avea o personalitate foarte dură și că ar fi o fire agresivă. Acesta s-a postat chiar și cu un cuțit în mână. De asemenea, pe pagina lui se mai poate observa că practică lupte MMA.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?