Motivul halucinant pentru care britanicul care și-a lăsat soția și copiii, pentru refugiata din Ucraina, s-a despărțit și de ea

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 sep 2022, 19:53

Motivul halucinant pentru care britanicul care și-a lăsat soția și copiii, pentru refugiata din Ucraina, s-a despărțit și de ea

Sursa: dailymail.co.uk

După ce a decis să sară în ajutorul unei refugiate din Ucraina, britanicul care și-a lăsat soția și copiii s-a despărțit și de aceasta. Relația lor a durat doar patru luni și, acum, a spus care este motivul pentru care idila lor a ajuns la final.

Tony Garnett este britanicul care a devenit faimos în întreaga lume, dar nu pentru că a decis să sară în ajutorul unei refugiate din Ucraina, ci pentru că și-a lăsat întreaga familie pentru ea.

Britanicul care și-a lăsat soția și copiii pentru refugiata din Ucraina este, din nou, singur

După 10 zile, cât i-a luat să se îndrăgostească, și după patru luni de relație, Tony Garnett este un bărbat singur.

Acesta a pus punct relației cu refugiata din Ucraina, la scurt timp de când a început-o.

Conform spuselor acestuia, Sofia are unele probleme de comportament destul de mari, ceea ce a îngreunat extrem de tare evoluția relației lor.

După ce a petrecut ceva timp cu ea și după ce a avut, cât de cât, ocazia de a o cunoaște, acesta a ajuns la concluzia că se temea de ea din cauza modului în care aceasta reacționa.

Mai exact, din cauza războiului care a gonit-o din țara natală, Sofia a intrat într-o depresie extrem de puternică, ceea ce a făcut-o să se refugieze în alcool și, la un moment dat, i-a devastat complet apartamentul bărbatului.

Citeste si: Rușii care vor să vină în Uniunea Europeană vor plăti de două ori mai mult pentru vize. Perioada de obținere a acestora va fi mai mare

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ne-am despărțit. Nu mai pot suporta furia și abuzurile ei. Mi-am părăsit soția și copiii pentru ea și am făcut eforturi ca această relație să funcționeze. Îmi era milă de ea pentru că a lăsat totul în urmă din cauza războiului. Însă nu mai pot suporta.

Devine des agresivă din cauza depresiei. Într-o sâmbătă a luat un cuțit și a început să îl înfigă în pereți.

Chiar m-am speriat și am chemat poliția. Nu mă mai face fericit deloc. Ba chiar mi-a fost teamă”, a spus bărbatul pentru Daily Mail.

Bărbatul susține că Sofia a cerut împăcarea

Conform sursei menționate anterior, Tony Garnett a declarat că Sofia, după ce s-au despărțit, i-a dat mai multe mesaje prin care a cerut să îi mai dea o șansă. Acesta nu a vrut să audă de așa ceva, spunând că i-a dat mult prea multe șanse și nu vrea să mai continue în acest fel.

De asemenea, Tony i-a spus Sofiei că va contacta Ministerul de Interne și consiliul local, pentru a o ajuta să o relocheze, adăugând faptul că și el se va muta într-un alt apartament, dorind să rupă orice fel de legătură pe care o avea cu aceasta.

Citeste si: Cetățenii ruși fug din calea războiului! Cozi uriașe s-au format la granița dintre Rusia și Georgia. Imaginile surprinse de satelit

Bărbatul și-a recunoscut sentimentele în momentul în care soția lui, sătulă de apropierile celor doi, i-a spus Sofiei să plece, acela fiind momentul în care Tony a spus: „Dacă ea pleacă, plec și eu”.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.