Motivul halucinant pentru care Elenei Udrea i s-a refuzat o prajitura in puscarie! Ce fac detinutele cu heroina si lamaie e uluitor

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:12

Elena Udrea a ajuns zilele trecute la penitenciarul Targsor.

Jurnalistul de investigatii Madalin Pribu a vorbit despre situatia Elenei Udrea la penitenciarul Targsor, care a fost recent amenintata cu moartea.
"I-au restituit o prajitura cu crema. Stiu ca pare ciudat. Dar persoanele private de libertate nu au voie sa primeasca lamai si derivate ale acesteia fiindca asa isi injumatatesc detinutele heriona. Stiu ca in puscaria de la Targsor se consuma heroina. Puscariasele isi pregatesc heroina cu lamaie.
De asta sunt interzise prajiturile cu lamaie. Din cate stiu eu, Elena Udrea sta intr-o camera destinata gravidelor. Ea este arestata preventiv si nu este voie sa stea cu detinutele. Sta intr-o camera mai dichisita, care este destinata mamelor care nasc in puscarie", a spus Madalin Pribu.
"Stiu de la fetele care au consumat droguri afara ca isi dizolvau heroina cu lamaie. Oricand in puscarie poti sa iei Hepatita C sau HIV.
Detinutele nu sunt testate si pot sa iti foloseasca forfecuta, sa isi faca manichiura, si sa te infecteze", a spus Maria, o fost detinuta.
"Elena Udrea a fost primita in puscarie ca o diva, cu aplauze. Alina Bica nu a fost deloc bine primita", a mai spus Pribu.
Jurnalistul a mai prezentat si scrisoare pe care Elena Udrea a primit-o in penitenciar.
Blonda a fost amenintata cu moartea si a fost avertizata de un detinut de la Colibasi ca urmeaza sa fie infectata cu HIV. Barbatul i-a scris ca cineva din anturujul ei a tradat-o si ca Sile Camataru a oferit 15 mii de euro pentru ca ea sa fie intepata cu un ac infestat cu HIV.

Jurnalistul de investigatii Madalin Pribu a vorbit despre situatia Elenei Udrea la penitenciarul Targsor, care a fost recent amenintata cu moartea.

"I-au restituit o prajitura cu crema. Stiu ca pare ciudat, dar persoanele private de libertate nu au voie sa primeasca lamai si derivate ale acesteia fiindca asa isi injumatatesc detinutele heriona. Stiu ca in puscaria de la Targsor se consuma heroina, puscariasele isi pregatesc heroina cu lamaie, de asta sunt interzise prajiturile cu lamaie. Din cate stiu eu, Elena Udrea sta intr-o camera destinata gravidelor. Ea este arestata preventiv si nu este voie sa stea cu detinutele.

Sta intr-o camera mai dichisita, care este destinata mamelor care nasc in puscarie", a spus Madalin Pribu.

##VIDEO137414##

"Stiu de la fetele care au consumat droguri afara ca isi dizolvau heroina cu lamaie. Oricand in puscarie poti sa iei Hepatita C sau HIV. Detinutele nu sunt testate si pot sa iti foloseasca forfecuta, sa isi faca manichiura si sa te infecteze",

a spus Maria, o fost detinuta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16781185/1/media-143080896743814800.jpg Jurnalistul a mai prezentat si o scrisoare pe care Elena Udrea a primit-o in penitenciar. Blonda a fost amenintata cu moartea si a fost avertizata de un detinut de la Colibasi ca urmeaza sa fie infectata cu HIV. Barbatul i-a scris ca cineva din anturajul ei a tradat-o si ca Sile Camataru a oferit 15 mii de euro pentru ca ea sa fie intepata cu un ac infestat cu HIV.

##VIDEO137413##

(Sursa: WOWbiz.ro)

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.