Motivul halucinant pentru care fetița de 11 ani din Ilfov, dispărută vineri, se afla în casa bărbatului care a agresat-o. Ce au observat părinții minorei când a ajuns acasă

Author: Lavinia Medrea

Ce au observat părinții minorei când a ajuns acasă

Sursa: PixaBay

Un bărbat din Capitală, în vârstă de 50 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi agresat-o sexual pe fetița de 11 ani, dispărută vineri în București.

După ce s-a emis un mesaj de tip RO-Alert pe telefoanele mobile ale bucureștenilor, bărbatul s-ar fi speriat și ar fi sunat autoritățile să spună că a găsit copila. Când a ajuns acasă, mama fetei și-a dat seama că ceva nu era în regulă cu copilul ei. Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoțional! 

Motivul halucinant pentru care fetița se afla în casa agresorului 

Vineri dimineața, copila de 11 ani plecase de acasă. Nu s-a aflat cum a ajuns să intre în vorbă cu agresorul, dar modul în care a reușit să o convingă să vină acasă la el este cel puțin halucinant.

„Tânăra s-a prezentat, la o tarabă unde persoana vindea diferite obiecte. Fata a fost invitată de persoana care are calitatea de inculpat.

Pentru a se spăla pe cap”
, a declarat Simona Anghel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Citește și: „Au desfigurat-o ca să fie recunoscută cât mai greu”. Întorsătură în cazul crimei de la Mangalia! Cine ar fi fost complicele tinerei de 18 ani care i-a luat viața prietenei sale

Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert pe telefoanele cetățenilor pentru a o găsi pe minoră mai repede.

În tot acest timp, copila trăia chinul vieții ei. Când agresorul a observat alerta, s-a speriat și a sunat la 112 pentru a anunța că a găsit-o pe cea mică. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce au observat părinții minorei când a ajuns acasă

Peste opt ore și-a petrecut copila în casa bărbatului.

Când s-a întors acasă, mama ei și-a dat seama că a fost agresată sexual.

„În cursul serii, mama persoanei vătămate a observat că aceasta poartă lenjerie intimă bărbătească, respectiv, boxeri, şi că prezintă urme de sânge în zona genitală”, a declarat Procuror Simona Anghel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Poliția l-a reținut pe agresor și, după 30 de minute de audieri, s-a luat decizia arestării preventive pentru 30 de zile sub acuzația de agresiune sexuală. 

Citește și: Rămășițele umane ale unui alpinist dispărut în urmă cu 37 de ani au fost găsite la începutul acestei luni

Vinovatul se află în arest, iar copila se află sub supraveghere de specialitate. O audiere și o expertiză medicală IML vor fi efectuate când starea sa de sănătate vor permite acest lucru.

„Nu s-a putut efectua expertiza medico-legală în acest dosar. Menţiunile

procurorului de caz sunt că nu s-a procedat la audierea imediată a persoanei vătămate pentru a preîntâmpina victimizarea secundară a victimei în contextul unei stări psihologice post-traumatice evidente”, a declarat Procuror Simona Anghel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Dacă va fi declarat vinovat, bărbatul ar putea fi închis până la 10 ani.

 

Taguri: