MOTIVUL HALUCINANT pentru care Kim Kardashian a mancat placenta dupa nastere VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 08:25

A venit barza pentru Kim Kardashian. I-a adus o fetita, dar si o multime de greutati pe cap.

Inca de la nastere, vedeta de reality-show s-a confruntat cu reale probleme! O prima rezolvare a unei situatii a fost sa-si manance placenta. O infectie la stomac a determinat o nastere prematura pentru vedeta de reality-show, Kim Kardashian, care saptamana trecuta a adus pe lume o fetita, la un spital din L.A.

Din pricina infectiei, anestezia nu a prins foarte bine, iar diva a trecut prin chinuri groaznice. Cu toate ca micuta a cantarit la nastere doar 2,2 kilograme, atat ea cat si mamica sunt acum intr-o stare perfecta.
Imediat dupa, prima declaratie a lui Kim a fost ca nu mai doreste sa nasca vreodata si ca nu i-a ales un nume fetitei, desi lumea sustine ca o s-o boteze North, adica Nord pe romaneste.

In plus, a confirmat ca si-a consumat cu maxim apetit propria ei placenta, plina de vitamine si de substante care o vor ajuta sa slabeasca foarte repede. Kim a urmat exemplul actritei Katie Holmes pentru ca vrea sa scape de kilograme cat de repede.
De ce se grabeste? Pai va spunem tot noi: revista Playboy vrea sa-i ofere tinerei mamici nu mai putin de 2 milioane de dolari pentru un nou pictorial incendiar. In pielea goala, bineinteles!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.