Motivul halucinant pentru care nepotul și-a incendiat mătușa în scara unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei: ”Ardea acolo, era președinta asociației” Agresorul a fost identificat

Autor: Diana Bostan

Motivul halucinant pentru care un tânăr și-a incendiat mătușa

Sursa: Facebook

O crimă infiorătoare a avut loc, luni dimineață, în scara unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei. O femeie a fost bătută cu bestialitate și apoi incendiată de propriul nepot. Urmează detalii și mărturii șocante.

S-a aflat cine este criminalul din Sectorul 6 al Capitalei și motivul pentru care ar fi recurs la teribilul gest. O femeie în vârstă de 54 de ani a fost ucisă de propriul nepot, totul petrecându-se sub ochii neputincioși ai vecinilor.

Femeia în vârstă de 54 de ani a fost incendiată de propriul nepot

Clipe înfiorătoare s-au petrecut în scara unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei.

O femeie în vârstă de 54 de ani a fost bătută și incendiată de propriul nepot. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată faptul că cei doi au avut o discuție aprinsă pentru câteva momente, apoi bărbatul a început să o lovească pe femeie cu pumnii și picioarele până ce aceasta a căzut la pământ.

Citește și: Cine este femeia arsă de vie de propriul nepot, în cartierul Giulești! Agresorul a fost supus expertizei psihiatrice

La întreaga scenă au asistat și două vecini, însă au fost neputincioase în fața forței bărbatului. Acestea au încercat să-l oprească, însă agresorul le-a împins în repetate rânduri. În momentul în care au realizat intenția bărbatului de-ai da foc, cele două femei s-au retras în apartamentele lor pentru a anunța autoritățile.

După ce a pus-o la pământ, bărbatul a scos din geantă o sticlă cu combustibil și a stropit-o pe femeie.

Acesta s-a retras, dar nu înainte de-ai da foc. În câteva secunde, flăcările au cuprins trupul femeii, dar și întreaga scară.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care ar fi fost motivul atacului criminal

Potrivit vecinilor și apropiaților, cei doi nu s-ar afla la primul conflict. Motivul crimei ar fi o moștenire, un apartament pe care bărbatul i l-ar fi cerut mătușii sale. Femeia era președinta asociației de bloc, iar camera de supraveghere care a surprins întreaga scenă a fost montată chiar la cererea femeii.

Citește și: O femeie s-a aruncat de la etajul cinci și a căzut peste un om de pe stradă! Incidentul a avut loc în centrul Bucureștiului

Vecinii sunt îngroziți de cele întâmplate și susțin că nu au putut face nimic pentru a împiedica tragedia. Am auzit urlete  ie ș i ț i, fum, foc  .. eram  î n baie, am iesit  ș i am cobor â t de la 4 la parter.

La parter nu era multa flac ă r ă,  dar fum  î necacios ardea aerul, balustrade, tot,  ș i am ie ș it  ș i am sunat la 112  ș i era o femeie c ă zut ă, moart ă.  , a susținut un vecin, potrivit știrileprotv.ro.

Agresorul a fugit de la locul faptei, însă a fost identificat și reținut la scurt timp. Acesta prezenta arsuri la nivelul picioarelor, însă a refuzat să facă vreo declarație în momentul în care a fost arestat. Potrivit unor surse gândul.ro, Alexandru Popa este fiul unuia dintre foștii bodyguarzi ai lui Gigi Becali, tatăl acestuia fiind concediat în anul 2009 de către latifundiar. 

Agresorul ar fi renunțat la rugby și ar fi lucrat ca salvamar în Mamaia Nord. Potrivit sursei menționate anterior, Alexandru Popa s-a lăsat de sport și ar fi luat-o pe drumuri greșite, fiind un împătimit al jocurilor de noroc.