MOTIVUL HALUCINANT pentru care niste adolescenti au fost dati afara dintr-un fast-food

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 15:58

Un celebru lant de restaurante fast-food a fost pus in situatia de a-si ruga cativa dintre clienti sa paraseasca localul. Aparent acestia luau cina linistiti.

Moment fara precedent intr-unul dintre cele mai raspandite lanturi de restaurante fast-food! Trei adolescenti pusi pe sotii, si-au cumparat fata de masa, tacamuri de inox, vesela, pahare si lumanari dupa care au venit la McDonald's pentru a servi o cina eleganta. Desi mancarea fast-food nu prea suna a meniu elegant, dupa ce si-au comandat faimosii burgeri si cartofi prajiti, tinerii si-au pregatit o masa care arata chiar bine.

Insa, personalul restaurantului i-a rigat politicos sa paraseasca localul.

Se pare ca prezenta tacamurilor de metal i-a deranjat foarte tare, fiind impotriva regulamentului intern.

Intrebati de ce au venit cu fata de masa si restul de obiecte, adolescentii au raspuns ca intentia lor a fost sa dea un strop de eleganta cinei. Cu promisiunea ca nu vor ataca pe nimeni cu cutitu sau tacamurile inox, adolescentii au fost lasati sa-si termine masa.


##GALLERY199##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?