Motivul halucinant pentru care o tânără din Călărași ar fi fost aruncată pe geam de iubit. Tânăra a căzut de la etajul trei

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 01 aug 2024, 19:17

O femeie din Călărași a fost împinsă de la etajul 3 de iubit.

Sursa: Pixabay

O femeie din Călărași a fost la un pas de moarte după ce a căzut de la etajul trei al unui imobil. Din primele informații, tânăra ar fi fost împinsă de iubit.

O femeie a căzut de la etajul 3 al unui imobil, după ce ar fi fost împinsă de iubitul său. Conform informațiilor furnizate de Știrileprotv.ro, incidentul s-a petrecut miercuri seară, iar autoritățile sunt în căutarea bărbatului, care a fugit de la fața locului.

Citește și: Mesajul public postat de criminalul din Buzău înainte să îsi ucidă soția cu toporul: „Fiecare zi alături de tine e o binecuvântare” Întreaga comunitate este în stare de șoc

Tânăra ar fi fost împinsă de concubin

Potrivit sursei menționate anterior, femeia a fost găsită conștientă și cooperantă și a fost transportată de urgență la spital. În urma căderii, victima a reușit să le spună polițiștilor faptul că motivul ar fi fost o discuție în contradictoriu cu concubinul ei, care în cele din urmă a împins-o de la fereastra apartamentului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Polițiștii din cadrul IPJ Călărași a fost sesizat în seara de miercuri despre incident și a demarat imediat o anchetă. Echipele de poliție au efectuat verificări la fața locului și în împrejurimi pentru a-l depista pe bărbatul implicat, care nu a mai fost găsit în locuință după incident.

Citește și: Caz șocant în Constanța: O femeie a fost reținută după ce și-a înjungiat mortal iubitul pe marginea drumului DN 39 din Agigea

Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului și pentru a-l aduce pe suspect în fața justiției. Femeia rămâne sub supraveghere medicală, iar starea sa este monitorizată îndeaproape de către personalul spitalului.

„Victima a declarat polițiștilor că a avut o discuție în contradictoriu cu concubinul ei, care a împins-o. Femeia a fost transportată la spital, conștientă, cooperantă. Bărbatul indicat nu a mai fost găsit la fața locului, efectuându-se verificări pentru depistarea acestuia”,

au transmis surse din poliție pentru Fanatik.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!