MOTIVUL INCREDIBIL pentru care aceasta tanara nu isi poate face un iubit. Toti se SPERIE cand vad ASTA!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:25

O tanara in varsta de 22 de ani din Marea Britanie sustine ca nu isi poate face niciun iubit din cauza unei pasiuni bizare.

Victoria Andrews adora papusile, insa nu orice model! Ea a facut o pasiune pentru papusile bebelus pe care le colectioneaza de la varsta de 16 ani. Are pana acum 51 de astfel de papusi, iar colectia ei nu se va opri aici. Victoria Andrews lucreaza intr-un pub si le-a declarat jurnalistilor de la Daily Mail ca locuieste cu parintii pentru ca toti baniii din salariu ii investeste in colectia ei de papusi, fie cumparandu-si alte modele noi, fie acizitionand diverse accesorii, tot pentru papusi.

Pana acum tanara a cheltuit in total 30 000 lire sterline pentru pasiunea ei. Colectia ei cuprinde 51 de papusi si 100 de tinute. Victoria spune ca acesta reprezinta motivul pentru care nu a avut niciodata un iubit. Se sperie cand ii vad colectia de papusi!



Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.