MOTIVUL INCREDIBIL pentru care BARBATII nu apuca sa INTRE in camera ei: "NICIUNUL nu apuca sa intre in DORMITOR"!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 02:40

Sharon Grant povesteste cum s-a indragostit de barbatul care a devenit iubirea vietii ei si in ce s-a transformat aceasta relatie.

 Femeia mai avea doi copii dintr-o relatie antoerioara, dar pentru viitorul ei sot, Sean Eddleston acest lucru nu a contat, indragostindu-se nebuneste de ea. Cei doi s-au casatorit insa un eveniment tragic a curmat povestea lor de dragoste. Sean a murit de pneumonie la varsta de 37 de ani si pana sa moara el i-a spus ca nu doreste ca sotia lui sa se intalneasca cu altcineva dupa ce el moare.


Femeia si-a jelit sotul un timp indelungat insa a venit momentul sa isi reface si ea viata din punct de vedere sentimental. Asa ca a inceput sa se intalneasca cu barbati.

Sharon a povestit ingrozita ca nu isi poate face nicio relatie pentru ca fantoma sotului sau o bantuie necontenit atunci cand ea incearca sa isi faca o relatie si nu doar atat ci ii sperie si pe potentialii iubiti.
Toate relatiile ei sunt sortite esecului si englezoaica a dat si un exemplu ca cei care ii citesc povestea sa se edifice. Ea a povestit ca sotul ei mort l-a tras de par pe unul din iubitii ei atunci cand se afla cu ea in pat. Iar cand un altul a sunat la usa, el a imobilizat-o sa nu se duca sa ii deschida.

Femeia nu mai suporta aceasta situatie pentru ca vrea sa revina la normal desi ii place ca inca simte prezenta sotului ei prin preajma.






 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.