MOTIVUL INCREDIBIL pentru care o femeie e FURIOASA ca artista Conchita Wurst a castigat Eurovisionul

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 12:15

Cheryl Monks, o tanara in varsta de 32 de ani din Marea britanie, este une dintre miile de femei diagnosticate cu sindromul ovarelor polichistice.

Desi o asemenea afectiune nu pune in pericol viata pacientei, efectele ei au un impact emotional, psihic si afectiv, devastator asupra femeilor diagnosticate cu aceasta boala. Sindromul ovarelor polichistice se manifesta prin pilozitate excesiva, acnee si de cele mai multe ori obezitate si infertilitate.

Cheryl Monks sufera de un complex de inferioritate din cauza ca ii creste barba ca urmare a bolii de care sufera. Femeia a declarat pentru Daily Mail ca este nevoita sa se rada de doua ori pe zi pentru ca persoanele cu care interactioneaza sa nu fie socate de infatisarea ei.



Insa, de cand cu isteria declansata de artista Conchita Wurst care a castigat editia din acest an a Eurovisionului, oamenii parca s-au impartit in doua tabere. Pe de alta parte, unii au inteles mesajul lansat de artista, acela de a fi tolerant cu cei din jurul tau. Exista, totusi, si multe persoane care sunt total impotriva acestor lucruri, pe care le considera impotriva firii.

Cheryl Monks a fost prinsa fara sa vrea in aces vartej.

Unii oameni au si inceput sa o arate cu degetul, aruncandu-i jigniri in fata pentru boala de care sufera. Contul ei de pe retelele de socializare a fost invadat de mesaje vulgare in care este acuzata de lucruri pe care nu le-a facut.

" Este incredibil cum de unii oameni pot sa fie atat de cruzi cu mine si cu familia mea. Sunt foarte suparata. Imi vine sa dispar de pe fata pamantului", a declarat femeia mahnita pentru cotidianul Daily Mail.
Cheryl a cazut recent intr-o stare de depresie din cauza acestor reactii negative. Tanara nu mai vrea sa iasa din casa de teama jignirilor care ii sunt aduse.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.