Motivul incredibil pentru care o nuntă a fost anulată cu patru zile înainte. Ce le-a cerut mireasa invitaților săi

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 feb 2024, 09:00

Motivul incredibil pentru care o nuntă a fost anulată cu patru zile înainte. Ce le-a cerut mireasa invitaților săi

Sursa: PixaBay

O tânără din Canada și-a văzut visul frumos cum devine un adevărat coșmar, atunci când ea și logodnicul ei au fost nevoiți să anuleze nunta cu fix 4 zile înainte.

Motivul a fost unul revoltător pentru invitați, iar din sutele de participanți, doar 8 anunțau că vor participa.

Motivul pentru care nunta a fost anulată cu doar patru zile înainte

Se pare că tânăra mireasă a decis să ceară invitaților suma de 1.500 de dolari de persoană ca dar de nuntă.

Cu toate că intenția lor era să acopere cheltuielile pentru o nuntă care se ridica la un cost de aproximativ 42.000

de dolari, gestul a fost deranjant pentru invitații care au anunțat că nu mai vin în aceste condiții.

„Am trimis invitațiile și trebuiau să confirme că ne vor dărui la nuntă banii pe care i-am cerut, 1.500 de dolari de fiecare, dar doar 8 persoane ne-au anunțat că vor participa” a spus Susan, mireasa canadiană, potrivit rotalianul.

Citește și: Descoperire șocantă făcută de un italian: A aflat că este căsătorit de mai bine de 40 de ani cu un bărbat

Mirii au fost neplăcut surprinși atunci când au fost părăsiți nu doar de nași, ci și de părinții mirelui și mai mulți prieteni care au ales să nu participe la eveniment din cauza cererii financiare aparent exagerate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel, din cauză că nu își mai permiteau să susțină nunta financiar, s-a luat o decizie radicală: anularea nunții cu doar patru zile înainte de data programată.

„Brusc, mai mulți oameni s-au retras, inclusiv nașa de cununie. Prietena mea cea mai bună din copilărie. A doua mea familie. Am fost atât de șocată și tristă până la lacrimi!”,  a

mai spus Susan tânăra.

Cei doi miri s-au despărțit după anularea nunții

Tânăra în cauză a ales să își anunțe prietenii și familia prin intermediul rețelei de socializare Facebook. Ea a făcut public faptul că nunta a fost anulată și a precizat că ea și logodnicul ei au decis să se despartă din cauza refuzului invitaților de a contribui financiar la eveniment.

Cu toate acestea, Susan a ținut să sublinieze că cererea lor nu era deloc neobișnuită.

„Dragi prieteni, cu mare tristețe trebuie să vă anunț că am anulat nunta. Îmi pare rău că se întâmplă doar cu patru zile înainte. Din păcate, logodnicul meu și cu mine ne-am despărțit din cauza unor probleme recente și ireparabile. Am decis să încheiem relația și să nu mergem mai departe cu nicio procedură viitoare în acest sens.

Am cerut, adică am cerut specific, daruri în bani. Cum am fi putut avea nunta la care visam fără finanțarea adecvată?. Ne-am sacrificat atât de mult și am cerut fiecărui invitat doar aproximativ 1.500 de dolari. Am vorbit cu câțiva oameni care chiar ne-au promis mai mult pentru a ne face visul să devină realitate. Cererea noastră de 1.500 de dolari nu era deloc ieșită din comun…Dacă nu puteai contribui, nu erai invitat” a transmis Susan.