MOTIVUL INCREDIBIL pentru care o scoala a interzis sosetele cu volane din dantela

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 22:45

Fetitele le adora, insa, nu cumva pun in pericol viata copiilor?

La asta s-a gandit conducerea unei scoli din Gloucester, Marea Britanie care a interzis copiilor din clasele primare sa poarte la cursuri sosete cu volane din dantela. Reprezentantii institutiei au motivat gestul invocand masuri de siguranta.

Sosetele cu dantela ar putea fi cauza unor accidente neprevazute. Copiii ar putea calca din greseala pe volanase, in timp ce aleaga, se joaca sau pur si simplu se deplaseaza. Multi parinti au replicat ca directorii au luat-o razna, insa conducerea scolii a dat exemplu un caz concret in care o fetita s-a accidentat tocmai din cauza ca purta sosete cu volane exagerate din
dantela.

Am evaluat riscurile si am stabilit ca elevii nu ar trebui sa poarte sosete cu volane mai lungi de trei centimetri. Ca si institutie, siguranta copiilor este primordiala ”, a declarat directorul scolii. “ Aceasta regula este ridicola ”, a replicat majoritatea parintilor.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.