Motivul incredibil pentru care tânăra de 18 ani din Mangalia i-ar fi luat viața prietenei sale! Își înșela iubitul și s-ar fi săturat să mintă pentru ea!

Author: Diana Ghita
Actualizat: 07 aug 2023, 10:36

Cine este presupusa criminală a tinerei găsită decedată sub o bancă într-un parc din Mangalia

Sursa: digi24.ro; A.I.

Presupusa autoare a faptei era chiar colega de muncă a victimei. Amândouă veniseră din Vaslui pentru a lucra la un hotel de pe litoralul românesc, în sezonul estival.

Fata de 18 ani, principala suspectă în acest caz, a fost audiată de către polițiști.

Citește și: Le-a luat viața rudelor „în vis”. Criminalul din Bran care și-a răpus rudele cu sălbăticie a fost condamnat la 23 de ani de închisoare

Cine este tânăra care i-ar fi luat viața prietenei sale

Cele două fete, victima și agresoara, lucrau ca și cameriste la un hotel din stațiunea Saturn și împărțeau camera de hotel.

Crima s-ar fi produs în urma unui conflict, care ar fi pornit de la faptul că atacatoarea trebuia s-o acopere pe colega ei, care își înșela iubitul, scrie digi24.ro

În seara zilei de sâmbătă, 5 august, prietena victimei i-ar fi adus reproșuri precum că își înșală iubitul și că s-a săturat să mintă pentru ea, în fața lui. Ulterior, autoarea faptei ar fi răbufnit într-o criză de nervi, iar de la ceartă până la crimă a mai fost doar un singur pas.

Prin urmare, suspecta și-ar fi ucis victima fără milă, doborând-o la pământ, lovind-o și tăindu-i gâtul cu un cuțit. Ulterior asasinatului, în jurul orei 04:00, criminala ar fi îngrămădit cadavrul fetei într-un troler, ar fi chemat un taxi și ar fi dus trupul neînsuflețit al fetei într-un parc din Mangalia, unde l-ar fi abandonat sub o bancă.

Citește și: „Au desfigurat-o ca să fie recunoscută cât mai greu”. Întorsătură în cazul crimei de la Mangalia! Cine ar fi fost complicele tinerei de 18 ani care i-a luat viața prietenei sale

Cine a descoperit trupul neînsuflețit al victimei

Tânăra moartă, aflată sub bancă, a fost găsită întâmplător, în jurul orei 05:30, de către un bărbat care traversa parcul pentru a se duce la pescuit, pe dig. Conform digi24.ro, pescarul, pe numele lui Emil, a mărturisit jurnaliștilor că fata avea „faţa desfigurată total” și o „înţepătură la gât”.

,,Am zis că e un câine, m-am speriat.

Și pe urmă, când am văzut că e o ființă umană, am dat să o trezesc, am crezut că e drogată, cine știe. N-a mișcat deloc. Erau doi băieți din parcare. Am zis: ajutați-mă, eram speriat. N-am mai reacționat să sun la Salvare. Au venit băieții, au sunat la poliție.", a declarat bărbatul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Alți locuitori din zonă susțin că, în zonă, nu s-au mai petrecut astfel de evenimente.

,,Nu am văzut în viața noastră așa ceva", spune un localnic.

,,Stau din ‘85 aici, dar nu m auzit niciodată să fie un eveniment atât de grav", adaugă alt bărbat.

De asemenea, pescarul care a găsit cadavrul tinerei a susținut faptul că: ,,La miezul nopţii nu umblă nimeni pe aici”.

Citește și: Detalii surprinzătoare ies la suprafață în cazul atacului din Vama Veche. Atacatorul este un fost militar

Poliția a identificat, la scurt timp, principalul suspect în cazul crimei

Poliția s-a prezentat la fața locului, după ce a fost sesizată de faptul că într-un parc din Mangalia a fost găsită moartă o persoană de sex feminin. De asemenea, pe lângă deplasarea polițiștilor, a mai intervenit și un echipaj medical, care a constatat că trupul neînsuflețit prezenta urme vizibile de violență.

La scurt timp după confirmarea celor sesizate, Poliția municipiului Mangalia, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și al Serviciului Criminalistic au întreprins cercetări și au investigat acest caz. Aceștia au fost coordonați de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Ulterior, identitatea victimei a fost stabilită, fiind vorba despre o tânără fată de 18 ani, din județul Vaslui.

În urma investigațiilor, a fost depistată și suspecta de 18 ani, care este cercetată de săvârșirea infracțiunii de omor. Aceasta a fost găsită, de către polițiști, la hotelul unde lucra, pe litoral. Ulterior, aceasta a recunoscut asasinatul, cu părere de rău. De asemenea, ea a mai explicat autorităților că nu ar mai fi suportat să-i fie complice prietenei ei, care își mințea iubitul.

Citește și: Pericol de îmbolnăvire! Sute de restaurante, baruri și fast-food-uri, închise de pe litoralul românesc