Mesajul dur pe care Bianca Drăgușanu i l-a transmis lui Gabi Bădălau după cel mai recent scandal: "Persoanele care nu știu să mă facă regină, vor dispărea din viața mea!"

Autor: Alice Popescu

Bianca Dragusanu despre avertismentul dat lui Gabi Badalau

Sursa: Instagram

Bianca Dragusanu a dezvaluit ca este o femeie deschisa si are o relatie foarte buna cu presa din Romania, insa totul pana la un subiect.

Bianca Dragusanu, vedeta care in urma cu o saptamana a fost implicata intr-un scandal urias in care a fost acuzata ca l-ar fi luat la bataie pe Florin Salam. Vedeta a dezbatut acest subiect la Teo Show unde a subliniat faptul ca nu sustine violenta sub nicio forma, insa este o persoana care daca este atacata, stie sa se apere:" Toată viața mea s-au scris lucruri și adevărate și mai puțîn adevărate.

Nu că m-am săturat, m-am obișnuit. Presă nu minte, dar condimentează, că să fie mai spumos. Ar fi penibil din partea mea să vin aici să mă laud că am fost peste unii în casă. Presa nu minte, dar eu nu sunt un om agresiv. Eu sunt împotriva a așa ceva, totodată pot să mă apăr dacă sunt atacată.", a spus Bianca Drăgușanu pentru emisiunea online wownews.

Bianca Dragusanu, avertisment dat lui Gabi Badalau

Mai mult, întrebată despre bărbatul din viață ei, Bianca Drăgușanu a refuzat să vorbească despre el dintr-un motiv surprinzător: "Nu îmi place să vorbesc despre bărbații din viață mea pentru că îmi place să vorbesc despre mine. Daca vorbesc despre altcineva în afara de mine, am senzația că fac publicitate și le creste cota, rating-ul, îi creste valoare și atunci prefer că totul să se învârtă în jurul meu și atunci eu sunt cea mai importanta persoana din viață mea.

Exista persoane în viață mea pe care le-am ales și daca nu stiu să mă facă să mă simt regina, vor dispărea așa cum au apărut. Timpul ne vă da răspunsuri."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: "Războinica" Bianca Drăgușanu, mărturisiri inedite despre scandalul în care a fost implicată recent! "Pot să mă apăr dacă sunt atacată"

Bianca Dragusanu, implicata intr-un mega scandal intr-un apartament in care se afla Gabi Badalau

Citeste si: Victor Slav, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu fiica lui, Sofia. Vedeta vorbește în premiera despre cea mai grea perioada prin care a trecut micuța

Toată presa tabloida a scris în urma cu o săptămână despre așa-zisa bătaie pe care Bianca Drăgușanu i-ar fi aplicat-o lui Florin Salam și lui Gabi Badalau, iubitul ei, într-un apartament, acolo unde s-au strâns împreună cu mai mulți pentru petrecere data în cinstea manelistului care își va lua adio de la burlăcie în curând.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.