Motivul pentru care agenta și șeful de post din Argeș, prinși în timp ce făceau amor, s-au baricadat în birou. Nici soțul înșelat nu a reușit să îi convingă să iasă

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 apr 2023, 12:07

Bărbatul avea bănuiala că soția îl înșală, așa că a început să o urmărească

Sursa: PixaBay

Un șef de post și subalterna sa au fost prinși în timp ce întrețineau relații intime, într-o secție de poliție din Argeș. Soțul înșelat este cel care i-a prins

Dezmăț într-o secție de poliție din Argeș, după ce un șef de post și subalterna sa au fost prinși în timp ce întrețineau relații intime. Femeia tocmai ce revenise la muncă din concediul maternal, de nici măcar o lună.

Un șef de post și subalterna sa, prinși în timp ce întrețineau relații intime, într-o secție de poliție din Argeș

Bărbatul avea bănuiala că soția îl înșală, așa că a început să o urmărească.

Deși se gândea la ce e mai rău, dar spera, totuși, să nu fie adevărat, acesta a surprins-o în timp ce întreținea relații intime cu șeful de post.

Pentru a justifica orele pe care le petrecerea alături de șeful de post, femeia, care se întoarse din concediul maternal, susținea că lucrează peste program. În momentul în care soțul femeii a vrut să discute cu ei, cei doi s-au baricadat în birou.

Văzând că nu reușește să îi scoată, acesta a sunat imediat la 112. Conform observatornews.ro, soțul înșelat este militar la o unitate din Brașov, iar amantul și subalterna sa sunt angajați ai Secției Schitu Golești.

Citește și: Un medic dentist și-ar fi otrăvit soția și a fost arestat, după ce aceasta a fost deconectată de la aparate. Motivul halucinant pentru care a recurs, din nou, la acest gest

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„La fața locului s-au deplasat ofițeri cu funcții de conducere, din verificări stabilindu-se că cei doi au fost planificați în serviciu între orele 14:00-22:00, iar după terminarea programului s-au încuiat în interiorul Postului de Poliție, fără ca ulterior să dea curs solicitărilor de deschidere a ușii de acces“, a precizat IPJ Argeș.

Motivul pentru care cei doi au rămas baricadați până la venirea trupelor de intervenție

Chiar dacă șefii lor erau în secție, cei doi amanți s-au temut prea mult de soțul înșelat, motiv pentru care, au decis să stea în spatele ușii. De asemenea, nici colegii nu au avut vreo influență și, când trupele de intervenție au sosit la fața locului, acestea au strigat: „Atenție, avem glonț pe țeavă”.

Citește și: „Să ai o amantă este foarte ușor”. Vlăduța Lupău, reacție tranșantă la adresa bărbaților care joacă la mai multe capete

Se pare că femeia s-ar fi temut că soțul ei ar fi fost înarmat, fiind militar și având acces la armament. Cu toate că mascații au venit, intervenția lor nu ar fi apărut pe fișa de intervenție din acea seară.

În urma celor întâmplate, aceștia și-au luat câteva zile de concediu și sunt, în prezent, cercetați disciplinar. Femeia este căsătorită din anul 2020 și are un copil.

De doar două săptămâni, aceasta revenise la muncă. Mai mult decât atât, șeful de post are și el o soție, tot polițistă.

 

Taguri: