Motivul pentru care Alex Velea și Antonia nu mai pot deveni din nou părinți: „Copilul ar avea de suferit!” Ce a dezvăluit artistul?

Author: Amalia Georgescu
Antonia și Alex Velea
Sursa: Instagram

S-a zvonit de foarte multe ori că Antonia ar plănui să devină mamă pentru a patra oară, însă acum, Alex Velea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care cântăreața nu mai poate rămâne însărcinată.

Au o relație aproape perfectă și chiar dacă nu sunt căsătoriți, Alex Velea și Antonia se comportă ca o adevărată familie, iar de când au devenit părinți, viața celor doi s-a schimbat radical. Chiar dacă și-ar mai fi dorit încă un copil, Alex Velea a dezvăluit că el și Antonia nu vor mai deveni din nou părinți. Care este explicația?

Motivul pentru care Antonia nu mai poate rămâne însărcinată. Ce a mărturisit Alex Velea?

Antonia este mama a trei copii, o fetiță din mariajul anterior și cei doi băieți pe care îi are împreună cu Alex Velea. Dacă multor femei nu le-ar mai trece prin cap posibilitatea de a face și al patrulea copil, Alex Velea a dezvăluit că Antonia și-a dorit să rămână din nou însărcinată și să aducă pe lume încă un copil, însă starea de sănătate nu îi mai permite să facă acest lucru.

Deși s-a speculat în repetate rânduri că artista ar fi însărcinată, Alex Velea a ținut să pună capăt zvonurilor, acesta explicând de ce Antonia nu mai poate deveni mamă. Cântărețul a povestit că în cazul în care ar face încă un copil, există șanse ca bebelușul să aibă probleme de sănătate și pentru că nu își doresc acest lucru, Alex Velea și Antonia au decis să se oprească la trei copii.

Citeste si: Lovitură de graţie pentru Alex Velea. Mario Fresh face noi schimbări

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deși Alex Velea nu este tatăl biologic al fetiței Antoniei, artistul o tratează pe micuță ca pe fiica lui, acesta menționând că în familia lor nu există doi copii, ci trei.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok.”, a spus Alex Velea într-o emisiune de televiziune, potrivit libertatea.ro .

Astfel, din cauza problemelor de sănătate, Antonia nu mai poate deveni mamă, chiar dacă atât ea, cât și Alex Velea și-ar mai fi dorit încă un copil.

Vedeta se descurcă perfect în rolul de mamă și are o relație specială cu toți cei trei copii. 

Citeste si: Antonia este dispusă să-i ierte pe Lino Golden și Mario Fresh? Mesajul care dă semne de împăcare

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.