MOTIVUL pentru care Amalia Nastase tine ascunsa o BIJUTERIE! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:36

Ce povesti incitante avem si astazi pentru voi? O tanara cantareata ne marturiseste ca isi bate iubitul cu ciocanul atunci cand se cearta, iar o doamna respectabila ne uimeste cand spune ca pastreaza pietre nestemate in servetele. La asa subiecte fierbinti se cer lamuriri numaidecat!

Sanziana Negru, bruneta focoasa care a fost la un pas sa-l aduca la altar pe Smiley, se iubeste de doi ani cu un londonez, pe nume Oliver, un baiat simpatic si plin de calitati. Oliver….si la capitolul asternut pune toate ingredientele. Frumuselul asuda din greu pentru ca Sanziana noastra sa fie fericita!

Si cand credeati ca totul este perfect, artista arunca bomba: isi bate iubitul cu ciocanul, atunci cand este nervoasa! Oare cum vine asta? 

Celor doi le sta foarte bine impreuna, totusi… Sanzianei ii recomandam cateva lectii de autocontrol.
Nu de alta, dar in urma unui scandal mai mare bietul Oliver s-ar putea alege, la propriu, cu un cucui, iar asa ceva... nu ne place!

Amalia Nastase, intr-un moment de sinceritate, ne-a dezvaluit…SLABICIUNEA, care o face sa-si cheltuiasca muulti bani din cont! Nu la fel de infricosatoare sunt insa inelele cu rubine… safire…sau smaralde. Totusi, ce nu are Amalia in caseta de bijuterii?

Pana cand o sa-si faca nestematul aparitia, Amalia pretuieste o alta piatra U-ri-a sa! O pazeste ca pe ochii din cap!


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.