Motivul pentru care Anamaria Prodan și-a cumpărat singură inel de logodnă: „Eu de două ori m-am căsătorit”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 iul 2023, 15:35

În ciuda ultimelor evenimente tumultuoase prin care a trecut, Anamaria Prodan nu s-a lăsat doborâtă

Sursa: Facebook

Anamaria Prodan și-a cumpărat singură un inel de logodnă și de două ori s-a căsătorit cu el. Impresara a vorbit despre acest lucru și a explicat motivul din spatele deciziei.

Anamaria Prodan a fost invitată, recent, într-un podcast, unde a vorbit deschis despre motivul pentru care și-a cumpărat singură un inel de logodnă. Gestul pare greu de înțeles, dar impresara susține că ea este singura responsabilă pentru fericirea ei.

Anamaria Prodan și-a cumpărat singură un inel de logodnă

Anamaria Prodan este o femeie puternică, ce acordă o foarte mare atenție propriei persoane.

Aceasta își îndeplinește orice dorință și are grijă să se facă fericită în fiecare zi, pentru ca toată viața ei să fie una pe măsura așteptărilor.

În ciuda ultimelor evenimente tumultuoase prin care a trecut, Anamaria Prodan nu s-a lăsat doborâtă, s-a ridicat și a mers mai departe din ce în ce mai puternică. Pe zi ce trece, femeia de afaceri este din ce în ce mai fericită și se bucură la maximul de tot ceea ce îi oferă viața.

Citește și: „Bărbați neasumați, bărbați fără nimic în pantaloni”. Anamaria Prodan, dezgustată de comportamentul bărbaților din ziua de astăzi. Ce își dorește impresara de la viitorul partener

Eu de două ori m-am căsătorit cu acest inel, pe care mi l-am luat singură. Acesta a fost inelul meu de logodnă. De ce? Pentru că am considerat că fericirea mea trebuie să mi-o construiesc, nu să îmi iau bărbați cu bani, nu trebuie să mă umilesc, să stau cu picioarele desfăcute să primesc niște bani pe noptieră cum au făcut foarte

multe și astăzi cred ele că sunt fericite”,  a dezvăluit aceasta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Anamaria Prodan, dezamăgită de comportamentul foștilor iubiți

Tot ceea ce vrea își cumpere, orice dorință are și-o îndeplinește. Cu toate acestea, Anamaria Prodan și-ar fi dorit ca și foștii ei parteneri să facă același lucru, dar este convinsă că, la un moment dat, va întâlni bărbatul perfect pentru ea.

Eu am considerat că alături de partenerul meu trebuie să construiesc  și dacă eu am avut norocul să construiesc mai repede, nu e niciun fel de problemă să-mi cumpăr singură. Eu nu am avut un bărbat cu bani sau un bărbat puternic care să îmi zică: Iubita mea, am văzut că te uitai la ceasul ăla în vitrină sau la bijuteria aia sau la casa aia și mâine să le am.”

, a mai mărturisit Anamaria Prodan.

Citește și: „Laur o să mă iubească toată viața lui. După Dumnezeu, eu o să fiu”. Anamaria Prodan, declarații sincere despre cum decurg lucrurile între ea și Laurențiu Reghecampf, după divorț

În urmă cu mai multe săptămâni, Anamaria Prodan a anunțat că relațai eu cu Flavius Nedelea s-a încheiat. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, după puțin timp de când și-au oficializat povestea de iubire.

La acea vreme, impresara susținea că ea și fostul iubit au rămas în relații foarte bune, așa cum este și 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.