„Trebuie să le spunem și celor de acasă” Motivul pentru care Andreea a lipsit din emisiunea „Bravo, ai stil”! Ilinca Vandici a făcut anunțul

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 iul 2023, 19:31

Ilinca Vandici a făcut anunțul

Sursa: Captură KANAL D/Instagram andreea.stefffania - colaj Kanal D

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Andreea nu a fost prezentă.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil !”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Andreea nu a fost prezentă. Motivul lipsei sale a fost anunțat de Ilinca Vandici.

Motivul pentru care Andreea a lipsit azi la „Bravo, ai stil”

Astăzi, emisiunea a debutat cu Ilinca Vandici care a subliniat faptul că nu îi iese numărătoarea la concurente, deoarece erau prezente în platou doar șapte concurente în loc de opt. Iris a fost prima care a comentat absența Andreei spunând că lipsește „Albă-ca-Zăpada”, comparația venind din faptul că astăzi, în platou, erau prezente doar șapte concurente.

Citește și: „M-am împiedicat pe scări și am căzut”. Ce a pățit Raluca Bădulescu? Jurata de la „Bravo, ai stil!” a povestit cum s-a întâmplat incidentul

„Trebuie să le spunem și celor de acasă că în ediția de astăzi Andreea lipsește motivat. E o perioadă încărcată pentru ea și atunci nu va face parte din ediția de astăzi. Este la Iași, susține un examen foarte important pentru ea, îi ținem pumnii și îi urăm succes și o așteptăm cu drag alături de noi”, a declarat Ilinca Vandici.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mesajul Andreei, în urma absenței sale

Pentru că ține mereu legătura cu fanii ei, și Andreea a ținut să le explice motivul pentru care a lipsit astăzi la „Bravo, ai stil” admiratorilor ei. De asemenea, concurenta a mai anunțat că vineri se va reîntoarce în emisiune.

„Bună, drăguților!

În seara aceasta am să vă dau o veste! După cum deja ați văzut mulți dintre voi în promo-ul de vineri, astăzi nu voi fi prezentă în emisiune!

Citește și: Andreea, emoționată în fața juraților! „Acum simt că munca mea este apreciată!” Concurenta a mărturisit cum i s-a schimbat viața de când a intrat în competiția Bravo, ai stil

Nu e vorba despre nimic grav, ci despre un examen ce nu a putut fi amânat, sau schimbat! 

Am fost la Iași, mi-am făcut treaba, iar de vineri mă întorc la voi! 

Sunt sigură că mi-ați ținut pumnii, ca de fiecare dată, pentru că m-am întors cu vești bune!

pup și vă iubesc! Vă las aici o poză cu mine din zilele trecute!

Cât sunt la examen sper să mă votați! Pupici!”, este mesajul transmis de Andreea, pe pagina sa oficială de Instagram,