Motivul pentru care Andreea Oprică a mers în Istanbul. Se întoarce sau nu la "Puterea Dragostei"?

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 17:15

Motivul pentru care Andreea Oprică a mers în Istanbul. Mulți au legat vizita în Turcia de o posibilă revenire la "Puterea Dragostei". Care este adevărul?

Motivul pentru care Andreea Oprică a mers în Istanbul.  Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" s-a întors în Turcia de câteva zile, iar cei care au susținut-o în emisiune au sperat că se va întoarce din nou în casa "Puterea Dragostei", eventual pentru sezonul 3 al emisiunii.

Citeste si: Andreea Oprică are un nou iubit? Surpriza de care a avut parte de ziua ei

Motivul pentru care Andreea Oprică a mers în Istanbul. Se întoarce sau nu la "Puterea Dragostei"?

Deși au apărut zvonuri potrivit cărora Andreea Oprică se află în Istanbul pentru a intra din nou în casa "Puterea Dragostei", aceasta a postat pe contul de instagram un mesaj scris de o altă persoană, dar care explică exact adevăratul motiv pentru care se află în Turcia.

Astfel, se pare că fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" nu a venit în Turcia pentru a participa la filmări, ci pentru a se relaxa, aceasta fiind în vacanță.

Toate speculațiile au pornit de la un story pe care Andreea Oprică l-a postat pe contul personal de instagram.

"Andreea deja are aproximativ o săptămână de când este în Istanbul în vacanță și nu pentru emisiune. Mâine deja se va îndrepta către România/ Constanța, iar referitor la sezonul 3, nici pe ea nu a contactat-o nimeni din staff cu această propunere.", este o parte din mesajul apărut pe contul de insagram al Andreei Oprică.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Oprică, atac pe instagram: "El postează: Mi-e dor de tine și..."

Ce se întâmplă între Andreea Oprică și Andy după ce au ieșit din emisiune? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit totul

Ce se întâmplă între Andreea Oprică și Andy? Fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" nu se mai ascunde și a spus tot adevărul despre legătura cu Andy.

Ce se întâmplă între Andreea Oprică și Andy?Încă de când era în emisiune, Andreea Oprică a recunoscut că îl place pe Andy și că și-ar fi dorit o relație cu el, însă lucrurile nu au evoluat în direcția potrivită între

cei doi, astfel că au ajuns chiar să se certe în cadrul emisiunii.

 

Andreea Oprică a decis să părăsească emisiunea" Puterea Dragostei", deși intrase în casă cu dorința de a-și găsi jumătatea. După ce s-a întors acasă, fosta concurentă și-a reluat activitățile obișnuite și deși a fost foarte activă pe instagram, a preferat să nu dezvăluie foarte multe informații referitoare la viața ei personală.

Acum, Andreea Oprică a decis să le răspundă la întrebări celor ce o urmăresc pe instagram, astfel că a vorbit despre Andy, bărbatul cu care și-ar fi dorit să aibă o relație.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Ce se întâmplă cu Andreea Oprică după ce a plecat de la Puterea Dragostei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.