Motivul pentru care Antonia și Alex Velea nu și-au botezat copiii până acum. Artista a izbucnit în lacrimi -VIDEO

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 dec 2021, 14:14

Antonia, in lacrimi

Sursa: Instagram Antonia

Antonia a trecut prin momente extrem de grele de când a devenit mama și a fost mereu aspru judecată de urmăritorii din mediul online. Cu lacrimi în ochi, vedeta a mărturisit că nici până în prezent nu și-a botezat băieții.

Antonia a trecut printr-o adevărată dramă după separarea de fostul soț, Vincenzo Castellano, care în toți acești ani nu a vrut să-i acorde divorțul. Printre lacrimi, vedeta a povestit că băieții ei nu sunt botezați nici până în prezent, motivul fiind chiar fostul soț, de care nu a putut divorța până de curând.

Motivul pentru care Antonia și Alex Velea nu și-au botezat copiii până acum. Artista a izbucnit în lacrimi

Antonia a fost invitată în cadrul unui podcast  unde a vorbit deschis despre cele mai negre momente din viața ei. În urmă cu mai mulți ani, vedeta a decis să pună capăt relației cu tatăl fiicei sale, însă, abia anul acesta divorțul s-a pronunțat, astfel, oficial, Antonia este o femeie liberă legal.

Artista nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi când a povestit că băieții ei, din relația cu Alex Velea, nu sunt botezați nici până în prezent, asta pentru că ea purta în continuare numele de familie al

fostului soț, Vincenzo Castellano, iar cei mici au luat la rândul lor numele bărbatului, deși sunt copiii lui Alex Velea.

De asemenea, aceasta a mărturisit că în toți acești ani a fost aspru judecată de urmăritorii din online, iar mulți i-au spus cuvinte grele pentru că nu și-a botezat copiii.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta.

Să iau numele lui și copiii la fel”, a mărturisit Antonia plângând.

Citeste si: Antonia și Alex Velea, prima reacție după ce o tânără i-a acuzat de bullying. Vedetele ar putea merge în instanță

Antonia și Alex Velea plănuiesc să se căsătorească

Antonia a reușit să divorțeze de fostul soț abia anul acesta, iar la scurt timp Alex Velea a și cerut-o de soție.

Cei doi plănuiesc să se căsătorească cât mai curând.

”Antonia vreau să-ți mulțumesc pentru toți anii în care m-ai făcut fericit și vreau să-ți spun dacă vrei să fi soția mea”, i-a spus Alex Velea Antoniei, care a început imediat să plângă de emoții.

Citeste si: Cum arată băiatul cel mare al lui Alex Velea și al Antoniei. Dominic face senzație pe Instagram

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.