Motivul pentru care ar fi fost ucisă Ana Maria Vasiliu, soția fostului concurent de la Puterea Dragostei! Mesajele incriminatorii din telefonul victimei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 sep 2024, 09:09

Ancheta a luat o nouă turnură odată cu descoperirea acestor mesaje compromițătoare, care indică faptul că Gabriel Vasiliu ar fi exercitat presiuni asupra soției sale

Sursa: Facebook

Noi detalii șocante au ieșit la lumină în cazul uciderii soției lui Gabriel Vasiliu, fost concurent al emisiunii „Puterea Dragostei”. Recent, investigațiile au dezvăluit mesaje tulburătoare găsite în telefonul victimei.

Ancheta a luat o nouă turnură odată cu descoperirea acestor mesaje compromițătoare, care indică faptul că Gabriel Vasiliu ar fi exercitat presiuni asupra soției sale, încurajând-o să se implice în activități ilicite pentru a obține venituri suplimentare.

Citește și: Breaking News! Soția lui Gabriel Vasiliu, concurent Puterea Dragostei, a fost ucisă în Olanda. Autorul crimei ar fi un cetățean britanic

Gabriel și-ar fi încurajat soția să continue munca in strainatate

Potrivit Realitatea, femeia ar fi fost obligată să trimită bani din activități ilegale direct în contul lui Gabriel, suma totală depășind 15.000 de euro. În mesajele audio găsite de anchetatori, soția sa mărturisea că se temea de el și de prietenii săi.

Aceste dezvăluiri sugerează o relație toxică între cei doi, în care femeia era supusă unor presiuni constante și manipulare emoțională.

Ancheta a început să exploreze legătura dintre banii câștigați din activități ilegale, constrângerea emoțională.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

„În urma analizei datelor obținute cu ocazia percheziției informatice efectuate asupra telefonului mobil marca IPHONE 11 PRO MAX, au fost identificate mai multe mesaje audio – corespondență între inculpatul Vasiliu Gabriel-Alexandru și o tânără apelată ”…” (n.n. Vasiliu Ana Maria – actuala sa soție), din care reiese modalitatea în care inculpatul o susținea moral pe aceasta să continue activitatea. Martora a mai menționat că a mai trimis sume de bani inculpatului, cum ar fi tranzacția din data de 23.02.2021,

cu suma de 2.200 euro, pentru ca el să îi depună în contul ei bancar, neavând posibilitatea să își alimenteze contul decât din România, banii trimiși însumând peste 15.000 euro. Persoana vătămată a arătat că îi e teamă de inculpat și de prietenii săi”,  se precizează în rechizitoriul dosarului lui Gabriel de la Puterea Dragostei.

Mesajul postat de mama lui Gabriel, după moartea Anei Maria

Mama lui Gabriel a ținut să închidă gura răutăcioșilor și le-a transmis un mesaj acestora, imediat după reacțiile apărute după moartea nurorii sale.

„Oameni buni, nu mai scrieți ce nu se știe. Vă rog din suflet. Noi nu știm nimic. Cum vă permiteți să scrieți atâtea prostii? Nu a văzut nimeni ce s-a întâmplat și cum s-a întâmplat. Sunt soacra ei. Vă spun că nu este adevărat așa ceva.

Nu e adevărat ce se scrie. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a scris mama lui Gabriel pe rețelele sociale. 

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.