Motivul pentru care Bianca și Ionuț s-au despărțit! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a spus tot adevărul despre relația lor: „Noi nici măcar nu vorbisem...”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 19 iun 2024, 12:38

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Bianca și Ionuț

Sursa: Captură YouTube WOWnews; Instagram Manda Ionuț Valentin

Recent, Bianca Mândru, fosta concurentă de la „Casa iubirii”, a fost invitată la emisiunea „Culisele iubirii”, unde a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii de Ionuț.

În cadrul interviului cu Bianca Comănici, Bianca Mândru a povestit că despărțirea nu a fost inițiată de ea, ci de Ionuț, care, în urma unei mici neînțelegeri, a postat pe rețelele sociale un clip în care a explicat că relația lor a luat sfârșit.

Din ce motiv s-au despărțit Bianca și Ionuț

Foștii concurenți de la „Casa iubirii” nu s-au despărțit din cauza infidelității sau a unor certuri majore, ci dintr-un motiv pe care tânăra îl consideră de-a dreptul banal, din cauza căruia nu se aștepta să se

producă o ruptură atât de mare între ei.

„Într-un moment în care eram super obosită și încărcată, el și-a dorit să mă vadă cu orice preț.(...) În momentul în care i-am spus că sunt obosită, el mi-a spus: «Cum poți să fi obosită? Nu ai sentimente pentru mine? Nu mă simt dorit».

Citește și: Ce se întâmplă cu Bianca după despărțirea de Ionuț. Vecinii se plâng de ea. Cum se apără fosta concurentă

Eu am fost destul de nervoasă, recunosc, și i-am spus că da, într-adevăr, acum nu am timp pentru toate aceste lucruri și el a insistat să ne vedem atunci, eu am zis: «Nu, lasă-mă puțin să mă liniștesc». Credeam că este o ceartă, o banalitate și după o să ne vedem”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bianca a spus adevărul despre relația cu Ionuț

Însă, după conversația aprinsă, Ionuț a reacționat din impuls și, fără să discute despre despărțire cu Bianca, a făcut anunțul care i-a șocat pe toți, inclusiv pe iubita lui, care nu se aștepta la un asemenea gest plin de ură din partea tânărului. În urma acestei răzbunări, fostul concurent de la „Casa iubirii” a dezamăgit-o pe fată, întrucât odată cu respectiva veste, venită din senin, foarte mulți oameni din online au judecat-o aspru.

„El a spus că dacă nu ne vedem înseamnă că ne despărțim și a doua zi m-am trezit cu mesaje de la toată lumea, m-a sunat mama, mi-a spus: «Te-ai despărțit de Ionuț?». Eu credeam că nimeni nu știe că noi ne-am despărțit, pentru că noi ne certasem, dar am mai avut certuri, adică nu era ceva WOW.(...)

Citește și: Cine este concurenta pentru care Ionuț s-ar întoarce în Casa Iubirii? Fostul iubit al Biancăi a recunoscut: „De exemplu, Julia..”

Din impuls, a doua zi a postat pe rețele(...) Noi nici măcar nu vorbisem ca să ne despărțim așa cum spune el, de comun acord”, a mai spus Bianca Mândru, la „Culisele iubirii”.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.