Motivul pentru care Carmen Grebenișan are fața umflată. A mers la mai mulți medici și a aflat ceva surprinzător: „Mi s-a recomandat o ecografie de părți moi”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 10 nov 2023, 15:50

Motivul pentru care Carmen Grebenișan are fața umflată. A mers la mai mulți medici și a aflat ceva surprinzător: „Mi s-a recomandat o ecografie de părți moi”

Sursa: Carmen Grebenișan Facebook

Carmen Grebenișan se confruntă în ultima perioadă cu retenție de apă la nivelul feței, astfel că a trebuie să recurgă la anumiții intervenții.

Carmen Grebenișan a împărtășit cu urmăritorii ei ce i s-a întâmplat în ultima perioadă la nivelul feței și de ce a fost atât de umflată. 

Motivul pentru care Carmen Grebenișan are fața umflată

Frumoasa blondină a recunoscut că, în urma participării la o emisiune de supraviețuire, fața ei a suferit anumite modificări, toate acestea din cauza retenției de apă. 

Odată ajunsă înapoi în țară, Carmen Grebenișan a decis să apeleze imediat la medic.

În urma recomandărilor primite, aceasta a decis să înlăture acidul hialuronic de pe față, mai puțin cel din zona buzelor. 

„Acum o lună m-am hotărât să îmi dizolv tot ce mai am prin față, în afară de buze, toate tratamentele pe care le-am avut, pentru că, din păcate, din cauza retenției de apă, mi s-a umflat toată fața în emisiune și am zis că, în primul rând trebuie să scap de acidul hialuronic care adună apa în față.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

După ce mi-am dizolvat de vreo trei ori din toată zona asta, se vede că fața s-a subțiat în mare parte, dar din păcate zona cearcănelor s-a adâncit, dar o mai las puțin și o reumplu.

Citește și: Catinca, pusă la zid de concurenții din Casa iubirii. Concurenta nu dă doi bani pe atacurile din casă: "E viața mea, o trăiesc cum vreau"

Am zis că nu se poate, mai trebuie să fie ceva în față, mi se pare că obrajii ăștia sunt prea umflați. Mai apoi mi s-a recomandat să fac o ecografie de părți moi, ca să văd exact pe unde mai am rămășițe de acid hialuronic în față.”

Carmen Grebenișan a mărturisit că mai mare i-a fost șocul când a aflat care e de fapt motivul pentru care fața sa e încă umflată. 

„În urma ecografiei de părți moi pe care am făcut-o astăzi, am realizat că nu mai am nimic în afară de buze și partea interesantă este că de fapt toată treaba asta (obrajii) este grăsime, pentru că m-am îngrășat, iar eu n-am mai avut niciodată atâtea kilograme, așa că nu am știut cum arăt la kilogramele astea. Eu credeam că sunt umflată de la acidul hialuronic, dar ce să vezi, e doar grăsime.”

@carmengrebenisan Din păcate cu fluctuațiile acestea hormonale în care am avut o retenție mare de apă, e destul de periculos acidul hialuronic pentru că el reține apa mult mai tare, ăsta e și scopul lui. Foarte bună este că toate aceste intervenții sunt reversibile iar într-o zi, dacă te hotărăști poți să scapi de ele dacă folosești hialuronidază, eu am apelat la @Dr.RalucaHarnagea
♬ original sound- Carmen Grebenișan