Motivul pentru care Carmen Grebenișan îi lasă apartamentul lui Alex Militaru: „A trebuit să plec eu”. Cât valorează penthouse-ul din Capitală

Autor: Diana Bostan

Carmen Grebenișan și Alex Militaru

Sursa: Instagram: Grebenișan Carmen

În urmă cu câteva săptămâni, Carmen Grebenișan și Alex Militaru își anunțau urmăritorii că vor divorța. Cunoscuta influenceriță nu se ascunde și a vorbit deschis despre partaj.

După câteva săptămâni de la anunțarea despărțirii lor, Carmen Grebenișan și Alex Militaru se pregătesc acum să finalizeze procesul de divorț și să își împartă bunurile. Recent, Carmen Grebenișan a discutat despre procesul de partaj, prin intermediul unor postări făcute în secțiunea InstaStory.

Carmen Grebenișan a vorbit deschis despre partaj

Creatoarea de conținut admite că trece printr-o perioadă dificilă, având în vedere procesul de divorț și necesitatea stabilirii modalităților de împărțire a bunurilor.

Cu toate acestea, influencerița rămâne optimistă în privința viitorului și este încrezătoare că va depăși această provocare legată de despărțirea de Alex Militaru

Citește și: Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”

Carmen Grebenișan a menționat că în procesul de partaj există o schimbare în comportament, deoarece este vorba despre bunuri și patrimoniu, nu despre implicare emoțională, aspect pe care nu îl apreciază deloc.

Totodată, a recunoscut că această parte a divorțului este inevitabilă și că, deși ar dori să ofere mai multe detalii, consideră că nu este adecvat să expună întregul proces în mediul online.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Viața e așa faină, doar că acum trec un pic printr-o situație inconfortabilă atât eu, cât și Alex, cu toată situația asta de partaj, de împărțirea lucrurilor și o să dureze și mi se pare că aici pur și simplu aici se schimbă un pic

comportamentul, din păcate, pentru că e vorba de patrimoniu, de obiecte și nu de implicare emoțională și nu îmi place partea asta deloc, dar există, e o parte în divorț și cum nu prea pot să vorbesc mult, pentru că nu mi se pare de bun simț să expun tot ce se întâmplă în online.”,  a transmis Carmen Grebenișan, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Creatoarea de conținut va fi cea care se va muta din casa în care au locuit împreună

Carmen Grebenișan a menționat că Alex Militaru va rămâne în apartamentul în care au locuit împreună, fiind firesc ca unul dintre ei să plece din locuința comună. Astfel, ea a hotărât să își achiziționeze un nou apartament, care în prezent nu este finalizat, potrivit spynews.

Citește și: Unde a plecat Carmen Grebenișan, la doar câteva zile după despărțirea de Alex Militaru! Cu cine a ales să stea blondina în această perioadă

„Cel care va rămâne în această căsuță va fi Alex. O să partajăm cumva corect lucrurile, totul o să fie ok și cred că și lui îi pare rău că eu plec din casa asta, dar cert este că împreună nu mai puteam funcționa și a trebuit să plec eu”, a mai dezvăluit creatoarea de conținut.

Cu patru ani în urmă, Carmen Grebenișan și Alex Militaru au cumpărat un penthouse în Capitală, investind 250.000

de euro în apartamentul lor, notează libertatea. Aceștia au solicitat și sfaturile designerilor pentru amenajarea spațiului conform cerințelor lor. Cu toate acestea, deși au investit o sumă considerabilă în locuință, vedeta se pregătește să se mute din penthouse-ul din București.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Carmen Grebenișan a anunțat despărțirea de soțul său, Alex Militaru, la doar trei ani de la căsătoria civilă a cuplului