Motivul pentru care Claudia Puican nu a fost de acord cu plecarea lui Armin Nicoară la Insula de 1 milion: ,,I-am spus să nu stea prea mult”. Ce planuri au cei doi după întoarcerea artistului din Republica Dominicană

Autor: Diana Bostan

Motivul pentru care Claudia Puican nu și-a dorit ca Armin Nicoară să meargă la Insula de 1 milion

Sursa: Instagram: Armin Nicoară/ Captură Kanal D

Claudia Puican a dezvăluit în premieră motivul pentru care nu a fost încântată de plecarea lui Armin Nicoară la emisiunea Insula de 1 milion, în Republica Dominicană.

Armin Nicoară este unul dintre cei 50 de concurenți care i-au parte la cel mai mare experiment social, Insula de 1 milion, emisiune desfășurată în Republica Dominicană. Soția artistului, Claudia Puican, a dezvăluit motivul pentru care a fost extrem de supărată în momentul în care Armin a părăsit România.

Cludia Puican a mărturisit de ce nu a fost de acord cu plecarea lui Armin Nicoară la Insula de 1 milion

Într-un apel video în cadrul emisiunii ”Follow us” cu Teo Trandafir și Ilinca Vandici, de pe Kanal D2, Claudia Puican a vorbit despre plecarea lui Armin Nicoară în Dominicană, dar și despre planurile mărețe pe care le au după ce artistul va reveni în țară.

Artista susține că nu a fost încântată de plecarea lui Armin Nicoară, nu din cauza faptului că ar fi geloasă pe interacțiunile pe care acesta le-ar putea avea cu alte femei, ci din cauza faptului că suferă de diabet, iar condițiile grele din Republica Dominicană i-ar putea da

bătăi de cap. Cu toate acestea, Armin Nicoară i-a împărtășit dorința lui de a arăta comunității diabeticilor că pot face față și unor situații limită.

Citește și: Prima reacție a Claudiei Puican când a văzut ce i-a spus Armin Nicoară unei concurente: „Și-ar dori să cânte la saxofonul meu”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Eu am fost supărată pentru că nu am fost de acord ca el să meargă la această emisiune având în vedere că el are diabet. I-am spus că nu este ok să mergi pe insulă, stai nemâncat, dormi pe scânduri. Dar el mi-a explicat că vrea să demonstreze comunității lui de diabetici că se poate trăi și cu diabet în situații critice și am spus că este ok dacă asta este dorința lui”, a

spus Claudia Puican, în cadrul emisiunii ”Follow us”.

Ce planuri au cei doi după întoarcerea lui Armin Nicoară din Republica Dominicană

Deși este fericită pentru partenerul său, Claudia Puican i-ar fi spus acestuia să se întoarcă repede, motivul fiind unul inedit. Artista a dezvăluit că ea și Armin își doresc enorm un copil și speră că minunea se va întâmpla cât mai curând, acesta fiind și motivul pentru care vrea ca artistul să se întoarcă repede acasă.

În schimbul acordului soției sale, Armin Nicoară i-ar fi promis că se va întoarce cu un alt suflu din Republica Dominicană și că organismul lui va avea parte de un refresh total, lucru ce va ajuta la îndeplinirea dorinței de a deveni părinți. După ce artistul se va întoarce în țară, aceștia sunt hotărâți să meargă la un medic renumit din Franța pentru o nouă încercare de inseminare artificială.

Citește și: Ținuta incredibilă pe care a purtat-o Armin Nicoară la „Insula de 1 milion”. Cosmin Cernat a rămas uimit: „O să îmi comand și eu”| EXCLUSIV

„Eu i-am spus să nu stea prea mult pe acolo, să vină repede acasă că avem treabă. Oamenii știu că de câțiva ani de zile ne dorim să facem un copil și ăsta este planul nostru cel mai mare. Nu s-a întâmplat până acum, dar sper că Armin va veni cu un refresh al organismului și să ne dea ce e bun pentru a putea face un bebeluș. Mi-a promis că după ce vine de pe insulă își va da un restart la organism și va fi ce trebuie”, a mai spus Claudia Puican pentru sursa menționată anterior.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?