Motivul pentru care Cornel Dinicu s-ar putea întoarce în arestul preventiv. Ce greșeală au comis judecătorii în cazul patronului ”Ferma Dacilor”

Autor: Diana Bostan

Cornel Dinicu a fost plasat în arest la domiciliu

Sursa: Colaj Kanal D

Judecătorii ar fi omis un detaliu important în momentul în care l-au trimis pe Cornel Dinicu în arest la domiciliu. De ce nu poate intra în contact cu soția și cu fiul lui?

Decizia judecătorilor în cazul lui Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, care a fost arestat în legătură cu incendiul care a distrus complexul turistic, a fost marcată de o greșeală notabilă.

Patronul Ferma Dacilor nu poate intra în contact cu soția și fiul lui

Cornel Dinicu a fost plasat în arest preventiv, ulterior, decizia a fost modificată, stabilindu-se arestul la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Cu toate acestea, o eroare crucială a fost făcută, deoarece soția și fiul lui Cornel Dinicu, ambii martori în dosar, au fost incluși în aceeași măsură, deși legea interzice contactul între inculpat și martori.

Citește și: Cornel Dinicu, eliberat din închisoare! Patronul „Fermei Dacilor” este în arest la domiciliu

Această situație a fost posibilă deoarece cei trei locuiesc la aceeași adresă.

Experții susțin că este puțin probabil ca acest caz să primească o derogare pentru contactul între părți, iar Cornel Dinicu ar putea reveni în arest preventiv dacă nu se găsesc soluții alternative, cum ar fi schimbarea domiciliului sau mutarea soției și a copilului la o altă adresă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este de menționat faptul că surse judiciare au indicat recent că patronul Fermei Dacilor ar fi depus o cerere pentru ca adresa de arest la domiciliu să fie complexul turistic distrus de incendiu, relatează Gândul.ro.

Angajații de la Ferma Dacilor au fost supuși testului poligraf

Cei doi angajați de la „Ferma Dacilor”, Alina și Cătălin, au mers la testul poligraf, întrucât anchetatorii au vrut să testeze ipoteza expusă de Cornel Dinicu, conform căreia incendiul ar fi fost pus de o mână criminală.

De la izbucnirea incendiului la pensiunea din Tohani, patronul i-a suspectat pe doi angajați de ai săi pentru producerea cumplitei tragedii. Pentru acest motiv, Cătălin și Alina au fost duși la detectorul de minciuni.

Citește și: Tragedia de la Ferma Dacilor: Patronul Cornel Dinicu a izbucnit în lacrimi în momentul reconstituirii incendiului. Ce a descoperit acesta

Însă, în cele din urmă, teoria lui Cornel Dinicu a fost infirmată, deoarece testul a dovedit că cei doi angajați nu au nicio legătură cu provocarea incendiului din a doua zi de

Crăciun, de la „Ferma Dacilor”.

„Noi nu suntem vinovați. A ieșit foarte bun (n.r. rezultatul la testul poligraf). Nu am mințit la absolut nimic, am spus doar adevărul. Amândoi l-am făcut. Dacă eram suspecți, eram deja și arestați. După cum am aflat că este totul bine”,   a spus Alina în cadrul unei emisiuni TV.