Motivul pentru care CRBL și soția lui divorțează. Nimeni nu se aștepta la asta după 16 ani de căsnicie: ,, Am ajuns la concluzia că este mai bine”

Autor: Diana Bostan

CRBL și soția lui divorțează

Sursa: Instagram: eduardcrbl

Bombă în showbiz-ul românesc! Artistul CRBL și soția lui, Elena, au anunțat faptul că vor divorța după 16 ani de căsnicie.

După o căsnicie de 16 ani, CRBL și Elena au decis să pună capăt relației lor și să meargă pe drumuri separate. Anunțul divorțului lor a fost făcut public pe platformele de socializare, surprinzându-i pe mulți dintre fanii lor. Deși nu au oferit detalii despre motivele care au condus la această hotărâre, cei doi au subliniat că aceasta a fost rezultatul unor reflecții profunde și că au luat decizia în urma unei analize atente a situației lor personale.

CRBL și soția lui vor divorța după 16 ani de căsnicie

Artistul CRBL a transmis în această dimineață faptul că el și soția lui au decis să o ia pe drumuri diferite. După o perioadă de reflecție profundă, cei doi au ajuns la concluzia că este mai bine pentru ei să divorțeze. Artistul susține că această hotărâre nu a fost ușoară, dar s-au gândit la binele individual și, mai ales, la binele Alesiei.

Citește și: În ce stare se află CRBL, după ce a fost internat în spital: „Atât pot să vă spun”. Artistul a fost implicat într-un accident rutier

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.

Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei”, a scris artistul, într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Într-o continuare a mesajului, artistul a recunoscut că cei doi au avut parte și de multe momente minunate, dar și de lecții prețioase pe care le-au învățat împreună. În această perioadă de schimbare, s-au angajat să mențină un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului lor.

Motivul pentru care CRBL și Elena divorțează

Cei doi au decis că le este mult mai bine separat, atât pentru ei cât și pentru copil. Divorțul părea să plutească în aer încă din urmă cu câteva luni, atunci când CRBL și soția lui au avut parte de mai multe certuri și momente tensionate în cadrul unui show TV, potrivit Libertatea.

Citește și: A spus CRBL ”adio” definitiv trupei Simplu: ”Este un subiect dureros”. Care este cel mai mare regret al artistului

CRBL și-a rugat fanii să-i respecte intimitatea lor și a copilului lor în acea perioadă sensibilă. El a menționat că nu vor oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț și le-a mulțumit pentru susținere și înțelegere în acele momente dificile.

„Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a mai transmis CRBL pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Eduard CRBL (@eduardcrbl)